Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stjärnfallsvägen 38, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Villa
KVM
154.0 kvm, biarea 20.0 kvm
Tomt
706 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

250 METER TILL TORGET. REPRESENTATIVA UMGÄNGESYTOR. SOLIGT OCH BARNVÄNLIGT. SOLPANELER!

Här är det superlätt att lägga hela familjens vardagspussel! Med promenadavstånd under 5 minuter nås flera förskolor, Solhems eftertraktade skolor och Spånga torg med allt man behöver i form av matbutiker, uppskattade delikatessbutiker och torgets prisbelönta konditori. Här finns också flertalet restauranger samt ett fantastiskt utbud av busslinjer i alla väderstreck och naturligtvis pendeltåget som tar dig till Odenplan på 10 minuter!
Kan man bo bättre? Den fina familjevillan om totalt 177 kvm har ägts av en och samma familj sedan den uppfördes år 1990. Efter 33 lyckliga år i den älskade bostaden är det nu dags att överlämna stafettpinnen till en ny lycklig familj.
Huset är byggd i två plan, där den fina sluttningsvåningen är perfekt för familjens tonåringar. Entréplanets solbadande sällskapsytor passar familj med många glada vänner som gärna kommer hem på besök för fika eller middagsbjudningar.

SOLPANELER ÄR MONTERADE 2022. Det kan inte nog belysas att nuvarande ägare har låtit montera solpaneler på takets yta i söderläge. Angivna driftskostnader inkluderar inte effekten av solpanelerna, panelernas effekt kommer fullt ut att kunna njutas av nästa ägare.
- Årlig elförbrukning i fastighet INNAN MONTERING AV SOLPANELER: ca 12.000 kWh.
- Uppskattad årlig produktion sol-el: ca 7.000 kWh (den del av producerad sol-el som man inte själv förbrukar säljs tillbaka till den elleverantör man har avtal med).

DET SOLBADANDE ENTRÉPLANET. I den välkomnande hallens platsbyggda skjutdörrsgarderob ryms alla säsongers ytterkläder och skor, hallens kalkstensgolv är både lättskött och vackert. I sammanhängande lösning finns bostadens fina sällskapsytor med ett påkostat kök från Kvänum, matsal med burspråk och vardagsrum med braskamin och access till den generösa balkongen i solbadande söderläge! På planet finns även ett nyrenoverat badrum samt två fina sovrum!

SLUTTNINGSPLANET. Är detta tonåringen favoritplan? Absolut! På planet finns ett riktigt rymligt sovrum samt ett drömmigt allrum med altandörr mot trädgård och tomtens solbadande trädäck. I den möblerbara hallen ryms med lätthet ett skrivbord och förvaringshyllor, hallen kan med fördel användas som hemarbetsplats. På planet finns även ett generöst badrum med bubblande hörnbadkar, dusch och bastu! Den lättarbetade tvättstugan har fina arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter samt access till trädgården vilket är perfekt då man önskar torka tvätten på lina i sommarsol. I det väl tilltagna förrådsrummet ryms mycket, även här finns dörr mot trädgård.

ÖVRIGT. Välplanerad, vackert anlagd och lättskött trädgårdstomt om 706 soliga kvm. Tomtens generösa trädäck och stensatta uteplats är omgivna av lummig sommargrönska, vilket ger en fantastisk utomhusmiljö passande livsnjutaren! Under sommarmånaderna njuter man av blomsterbäddarnas ljuvliga blomning, då hösten närmar sig skördas både frukt och bär, för den odlingsintresserade finns yta för placering av ett vackert växthus att fyllas med obesprutade favoritgrödor. Har man hoppsugna barn så finns också plats för placering av en efterlängtad studsmatta. Välkommen till Stjärnfallsvägen 38!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy