Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Bynäsvägen 10D, Mesta, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
76.4 kvm
Avgift
4 051 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysigt radhus med allt i ett plan och garageplats

Varmt välkommen till Bynäsvägen 10D och detta mysiga radhus med allt i ett plan och egen trädgårdstäppa. Bostaden ligger bra till i området med fritt läge mot allmänning vilket ger minimalt med insyn. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp, mediamöbel och läshörna. Rummet har härligt ljusinsläpp genom stora fönster i söderläge och fint parkettgolv. Ett snyggt och modernt helkaklat badrum som renoverades under oktober 2022 med behaglig golvvärme, takdusch med duschvägg i klarglas och kombinerad tvätt och torktumlare. I badrummet finns även ett takfönster som skänker rummet ljus. Kök med matplats intill stora fönster med utsikt över trädgården. Två sovrum god storlek med förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt fönster i behagligt norrläge. Altan på husets framsida i söderläge samt en stor altan delvis under tak på baksidan där det går att avnjuta härliga grillkvällar. Egen trädgårdstäppa på både framsida och baksida gör detta boende perfekt för den som tycker om trädgård och att påta i rabatter. På baksidan finns dessutom en förrådsbyggnad som går att använda för förvaring av utemöbler, trädgårdsredskap och cyklar. Garageplats i länga ingår i avgiften. Bredband via fiber.

Mesta ett barnvänligt område i trygga omgivningar. Mycket bra kommunikationer med buss och ca 4 km till E20-påfart. Här bor du nära badplatser, skola, förskola, pizzeria, grönområden, fotbollsplaner inom nära avstånd. I närheten finns bla matbutiker och köpcentrumet Tuna Park.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entré till hall med klickgolv med klinkerlook och ljust laminatgolv och ljusgråa väggar. Hallen har plast för förvaring av ytterkläder på hatthylla med krokar samt i platsbygd garderob. I hallen finns tillgång till gäst-wc med klickgolv med klinkerlook samt mörkgråa väggar, toalett samt handfat.

Till höger om hallen ligger ett rymligt vardagsrum med stora fönster, fint parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Rummet har gott om plats för stor soffgrupp samt mediamöbel och läshörna alternativt arbetsplats om så önskas.

Till vänster om hallen ligger ett av de två sovrummen. Rummet har ljus plastmatta på golv samt ljus strukturtapet på väggarna. Rummet har förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober. Rummet kan med fördel nyttjas som arbetsrum.

Rakt fram från hallen nås köket. Köket har ljust laminatgolv samt väggar målade i ljus grå färg samt kökskåp med ljust gråa luckor. Matplats intill stora fönster mot baksidan och den egna trädgårdstäppan. Köket är utrustat med spis med glashäll, fläkt, kyl samt diskmaskin. Frys finns ute i förrådet.

Till höger om köket ligger det större sovrummet. Rummet har ljus plastmatta på golv samt ljus tapet. Gott om förvaring i flera platsbyggda garderober.

Från köket nås även det nyrenoverade badrummet från oktober 2022. Badrummet är helkaklat i modern stil med ljusbeiga kakel och klinkerplattor och har behaglig golvvärme. Badrummet är utrustat med toalett, handfat i kommod, spegel med belysning, takdusch med duschvägg i klarglas, kombinerad tvätt och torktumlare samt överskåp.

Lägenhetsrenoveringar

2016 Montering diskmaskin
2016 Tapetsering vardagsrum
2017 Laminatgolv kök och hall
2017 Nytt golv och målning av väggar gäst-wc
2018 Nya innerdörrar (4 st hall, badrum, gäst-wc samt sovrummen)
2021 Uppfräschning bänkskiva samt kakel i kök med dekorplast
2021 Spis med glashäll
2021 Målning av köksluckor och nya handtag
2021 Målning dörrkarmar och väggar i kök
2021 Målning av garderobsvägg samt garderobsdörrar, samt nya garderobshandtag sovrum
2021 Ny motor garageport
2022 Kattlucka altandörr i kök
2022 Nytt element i kök

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Stadgar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

76.4 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bynäsvägen 10D

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förrådsbyggnad på baksidan

Lägenhetsnummer BRF

5-3298-1-144-3

Våningsplan

1 av 1

Upplåten mark

Det är oklart med vilken rätt uteplatsen/marken nyttjas

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Altan

Altan på framsidan med söderläge

Altan

Altan delvis under tak på baksidan

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Montören

Organisationsnummer

718000-1328

Brf bildades

1962

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via fiber som används för TV-distribution, datatrafik och telefoni.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstuga med torkrum, torktumlare samt spolplatta för biltvätt finns att tillgå för medlemmarna. Föreningen har även ett släp som finns på Söderbyvägen för medlemmar att boka och låna gratis.

Antal lägenheter

83

Ekonomi

Månadsavgift

4 051 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten samt parkeringsplats och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Andelstal

Uppgiften saknas i föreningens register

Andelstal insats

1,06669

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

3 535 kWh/år

Hushållsel

850 SEK/månad

Försäkringskostnad

216 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 066 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport eller garage ingår i respektive bostadsrätt. Föreningen har även p-platser för uthyrning till medlem.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

178 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl