Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 SEK
Adress
Dikesvägen 3, Mälby Park, Torshälla
Typ
Villa
KVM
94.0 kvm
Tomt
1 067 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxig enplansvilla med fristående garage!

Välkommen till denna lyxiga enplansvilla i attraktiva och sjönära Mälby Park. Byggår så sent som 2019 med genomgående hög standard. Huset erbjuder en rymlig och ljus planlösning med hela tre sovrum, lyxigt helkaklat badrum, praktisk tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med öppet i nock. Påkostat kök från Ballingslöv med gråa luckor, köksö med extra ho och matchande grafitgrå bänkskiva.
Huset präglas av rymd och fina ljusinsläpp, detta mycket tack vare den höga takhöjden, de fina glaspartierna och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. I taket och fönstersmygarna sitter infällda spotlights som skapar en härlig stämning. Energisnålt hus (Energiklass B) där all belysning är dimbar och kan styras via mobilen. Välisolerat hus med luftvärmepump och vattenburen golvvärme i hela huset som håller driftkostnaderna nere.
Fristående garage med plats för bilen och en rymlig förrådsdel.
Fiber finns installerat via stadsnätet.
Du som köpare kan bekymmersfritt njuta av detta fantastiska nybygge som dessutom är befriad från fastighetsskatt fram till år 2034.

I närliggande Mälarbaden finns en trevlig badplats och en gästhamn. I Mälarbaden finns även den berömda golfbanan, nybyggd padelbana, restaurang och naturreservat. Torshälla centrum nås på endast några minuter och där finns matbutik, restauranger och skola F-9. Goda kommunikationer med buss till Torshälla samt Eskilstuna centrum.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Vid entrén finner vi ett trädäck med plats för utemöbler där man kan avnjuta en kaffe i morgonsolen. In genom den nyckelfria ytterdörren rustat med Yale Doorman lås möts vi av en ljus och luftig hall med högt i tak.
Slitstarkt, grått klinkergolv innanför entrén med golvvärme. Gott om plats för avhängningsplats och även för platsbyggd klädförvaring om så önskas. Ekparkett och ljusa väggar.

Kök

Påkostat kök från Ballingslöv med eleganta, gråa spegelluckor samt en köksö med en extra ho. Köket utrustat med: kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Utgång från kök till den trevliga altanen.

Vardagsrum

Luftigt och socialt planerat vardagsrum i en modern öppen planlösning. Rummet präglas av den generösa takhöjden på ca 4 meter samt de rejäla fönsterpartierna som bidrar med bekvämligt ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för en rejäl matplats och en sällskapsyta. Infällda spotlights som skapar en härlig miljö. Utgång genom glasdörr till den härliga uteplatsen på baksidan med kvällssol.

Sovrum 1 & 2

Sovrum 1 och 2 är både ljusa och luftiga med härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Gott om plats för dubbelsäng och garderober. Dessa fungerar perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Idag används det ena rummet som en stor walk-in closet.

Sovrum 3

Det största sovrummet "Master Bedroom" finner vi till höger om entréhallen. Stort och luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och rejäla förvaringsmöjligheter. Här finns en utgång genom glasdörr till altanen .

Duschrum

Stort exklusivt helkaklat duschrum med snyggt klinkergolv i metalleffekt och väggar i vitt kakel. Duschrum utrustat med wc, dubbelkommod, badrumsspegel, dusch bakom glasväggar och förvaringsskåp. Fönster med naturligt ljusinsläpp.
I anslutning till duschrummet finns ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare.

Uteplatser

Två uteplatser, ena på baksidan mot kvällssolen och andra på framsidan mot förmiddagssolen. Här har du chansen att njuta av solen i princip hela dagen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 295 000

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

1 067 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

94 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Dikesvägen 3

Ort

Torshälla

Kommun

Eskilstuna

Taxeringsår

2021

Värdeår

2019

Taxeringsvärde byggnad

1 380 000 SEK

Taxeringsvärde mark

553 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 933 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESKILSTUNA TORSHÄLLA-MÄLBY 8:61

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2019

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten (Vattenburen golvvärme i hela huset)

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Betong

TV/Internet beskrivning

Fiber

Övriga byggnader

Isolerat fristående garage med gjuten platta byggt 2021. Plats för bil och här finns även en rymlig förrådsdel.
Fjärrstyrd garageport

Ekonomi

Kommentar

Uppvärmningen är inkluderad i elkostnaden.
Nuvarande ägare har haft en snittkostnad på 359 öre/kWh.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 701 SEK/år

Samfällighet

1 423 SEK/år

Renhållning

2 684 SEK/år

Årlig elförbrukning

6 347 kWh/år

Elkostnad

39 088 SEK/år

Summa driftkostnad

48 896 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 24/3 2022

Specifik energianvändning

38 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

68 kWh/m²

Energiklass

B

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Detaljplan för del av torshälla-mälby 8:1, Detaljplan (Beslutsdatum: 2017-06-21, Registreringsdatum: 2017-08-24)

Gemensamhetsanläggning

ESKILSTUNA TORSHÄLLA-MÄLBY GA:4

Gemensamhetsanläggning

ESKILSTUNA TORSHÄLLA-MÄLBY GA:1

Samfällighet

ESKILSTUNA TORSHÄLLA-MÄLBY S:2

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

3 650 750 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl