Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 195 000 SEK / Pris
Adress
Rosenstigen 9E, Vistaberg, Huddinge
Typ
Parhus
KVM
145.0 kvm
Avgift
6 374 SEK / mån
Rum
7 rum

Stilrent parhus med 5 sovrum och 2 allrum med smakfulla och påkostade materialval

Här erbjuds ett parhus om 145kvm, 7rok med 5 sovrum samt badrum på båda planen samt separat tvättstuga.
2 parkeringsplatser med möjlighet att installera laddstolpe.

Utmärkt och genomtänkt planlösning med mycket goda, sociala och öppna ytor på entréplan som präglas att det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,7m samt sovrum/gästrum, badrum och separat tvättstuga.

Det övre planet erbjuder 4 utmärkta och lättmöblerade sovrum, sällskapsrum och badrum med en takhöjd upp till nock som ger en fantastiskt rymd.

Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del. Trivsam utsikt över det grönskande och barnvänliga området.

Smakfulla och tidlösa badrum på båda planen som ger skön hotellkänsla med de sobra och påkostade materialvalen.

Genomgående smakfulla och påkostade materialval samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen.

Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C.

Möjlighet till omgående inflyttning.

Välkommen till trevliga och utmärkt belägna Brf Brevvågen 9! Här färdigställs 24 bostäder i absolut toppskick!

Bostäderna är anpassade efter områdets kuperade natur och fina utsikt i ett barnvänligt område som erbjuder grönskande natur samt närhet till flera förskolor och skolor.

Projektet erbjuder parhus i två storlekar 126kvm resp 145kvm samt minivillor om 46kvm. Mer info om materialval, tekniska detaljer, status, placering och pris finns på projektets hemsida som är länkat till under annonsen på SkandiaMäklarnas hemsida.

Prisbild på 145kvm: 5.895.000-6.395.000:-
Prisbild på 126kvm: 4.995.000-5.595.000:-
Prisbild på minivillor: 2.995.000-3.295.000:-

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag.

Allmän information

Pris

6 195 000 SEK (Pris)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Boarea

145 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rosenstigen 9E

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Entréplan

- HALL -
Direkt i detta smakfulla boende möts ni av en välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter och avhängningsytor.

- KÖK, MATPLATS & VARDAGSRUM -
Underbart rum och husets hjärta! Mycket trevliga och sociala ytor med den öppna planlösningen. Stilrent och smakfullt kök från HTH. Välutrustat med fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, vinkyl, induktionshäll, fläkt, ugn och mikro. Goda arbetsytor med bänkskiva i kvartskomposit. Rikligt med förvaring samt infällda spots.
Köks-ö som erbjuder plats för barstolar, samt förvaring och vinkyl.

Rymligt matplats med plats för många gäster.

Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och fåtöljer.

Hela den väl tilltagna ytan präglas av ett underbart ljus från de stora fönsterpartierna. Två utgångar till den trevliga terrassen.

- BADRUM -
Rymligt badrum med skön hotellkänsla. Välutrustat med dusch med glasvägg, handfat med kommod samt wc.

- TVÄTTSTUGA -
I anslutning till hallen nås tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Arbetsytor med överskåp. Ljusinsläpp från stort fönster.

- SOVRUM 1 -
Lättmöblerat sovrum som utmärkt kan disponeras som gästrum eller arbetsrum. Gott om plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Utgång via pardörrar i glas till husets framsida.

- FÖRVARING -
Under trappen som leder till övervåningen erbjuds utmärkt förvaringsutrymme.

Övre plan

Övre plan nås via trapp i samma vackra nyas på trät som golvet.

Samtliga sovrum och badrum på det övre planet erbjuder en otrolig rym med den generösa takhöjden upp till nock.

- SOVRUM 2 -
Väl tilltaget och rymligt sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng, förvaringsmöbler samt garderobs vägg.

- SOVRUM 3 -
Utmärkt sovrum. medpalts för stor säng, skrivbord och lekytor. frans balkong som öppnas via pardörrar i glas.
1 garderob.

- SOVRUM 4 -
Även detta ett utmärkt barn- ellertonårsrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Även detta rum erbjuder pardörrar i glas med fransk balkong.

- SOVRUM 5 -
Lättmöblerat sovrum som erbjuder det man önskar i ett sovrum. Pardörrar i glas med fransk balkong med utsikt över det trevlig området.

- SÄLLSKAPSRUM -
Utmärkt tv-rum med palts stor soffa, bord och tv-möbel. Härligt ljusinsläpp från pardörrar.

- BADRUM -
Ett fantastiskt badrum som nästan kan beskrivas ge en sakral känsla med den generösa takhöjden. Här erbjuds badkar, handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt wc.

Uteplats

Trädäckad och väl tilltagen terrass som nås från vardagsrummet. Utmärkt solläge samt gott om plats för matgrupp, lounge-möbler och den obligatoriska grillen.
högt och trevligt läge med utsikt över de grönskande omgivningarna.

Mer info

Mer info om materialval, tekniska detaljer, status, placering och pris finns under fliken dokument eller på projektets hemsida.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brevvågen 9

Organisationsnummer

769634-0202

Allmän information

Brf Brevvågen 9 består av 24 bostäder, fördelade på 8st rok om 145kvm, 8st 5rok om 126 kvm, 7st 4rok om 46kvm samt 1st 2rok om 35kvm.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på båda planen.
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje bostad hör ett externt förråd.

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

2022/2023

Ekonomi

Månadsavgift

6 374 SEK/månad. I avgiften ingår Parkeringsplats och sophämtning

Andelstal

5,1763

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

2 p-platser med möjlighet att installera laddstolpe.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Vistaberg är ett av Huddinges populäraste områden för barnfamiljer. Området präglas av natur, god grannsämja, lugn atmosfär och lekande barn.

Området erbjuder ett enormt utbud av aktiviteter och idrotter för barn i alla åldrar. Här finns utmärkta föreningar för bl.a. fotboll, innebandy, gymnastik, handboll, orientering, teater, dans, simning, friidrott, skidåkning, tennis m.m. Ett stort engagemang hos föräldrar i området gör att man gemensamt hjälps åt med hämtning och lämning till träningar. I området finner ni ett nyöppnad padelhall (VistaPadel) som kan vara en Stockholms finaste anläggningar och som erbjuder mer än bara padel, ni hittar även ett stort gym med mycket goda faciliteter och öppettider, inom gångavstånd.

Kungens Kurva erbjuder ett stort utbud av nöjen för hela familjen. Här hittar ni bl.a. bio, Yoump, Leo´s lekland, O´learys samt flera restauranger och shopping.

Flottsbro erbjuder skidåkning under vinterperioden samt bad och mountainbike under sommaren.

Promenadavstånd till Huddinge C där ni finner pendeltåg och flera busslinjer samt mataffärer, shopping, restauranger och fik.

KOMMUNIKATIONER:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum på ca. 10 min samt även till Flottsbro.

FÖRSKOLOR & SKOLOR:
I området finns flera förskolor; nybyggda Utsikten, Talldalen, Vistabergs förskola, Glömsta, Montessoriförskolan Tusenkedjan, Fullersta, Rosenhill och Vista förskola. Flera av dessa inom gångavstånd. Skolor i närområdet: Skapaskolan, Vistaskolan, Glömstaskolan, Stenmoskolan, Källbrinksskolan, Lindskolan och Rosenhillsskolan.

Vistaberg och Glömsta är områden utvecklats mycket under de senaste åren och som fortsatt kommer att utvecklas. Mer info om detta hittar ni på Huddinge kommuns hemsida: huddinge.se

Dokument (pdf)

Planlösningar Bofaktablad Inredningsval Parhus Ekonomisk plan Energideklaration Prislista Stadgar Situationsplan

Länkar

Film Projektets hemsida
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl