Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Karlshult Karlsholm, Karlshult, Västervik
Typ
Villa
KVM
64.0 kvm, biarea 32.0 kvm
Tomt
9 420 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Sommardröm vid vattnet!

Nu kan vi stolt presentera en unik fastighet vid Holmsjön med stor härlig tomt, ett renoverat härligt hus, stor altan vid vattnet med vedeldad badtunna, vedeldad bastu, uterum med gasolgrill och bar och fantastisk utsikt över sjön. Fastigheten erbjuder dessutom ett stall som är inrett med tre sovrum som under senare år har hyrts till sommargäster. Vill man bo precis vid vattnet kan man även bo i den lilla charmiga sjöstugan. I det stora uterummet på tomten har hållits bröllop och stora fester. Varmt välkommen till Karlshult Karlsholm, ett unikt tillfälle att hitta ditt sommarparadis eller året-tunt-boende!

Här stiger du in i ett ljust och unikt hem om 64 mycket välskötta kvadratmeter med öppen spis, mycket karaktär och behagliga färgval och sjöutsikt från alla rum. 
Det första som möter dig i huset är en inbjudande och ljus hall med inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett socialt, mysigt och fint vardagsrum med härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp, öppen spis, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett trevligt, socialt och charmigt kök där den gamla vedspisen är bevarad. Badrummet är nyrenoverat, smakfullt och fräscht med toalett, tvättmaskin och dusch. På ovanvåningen finns två rejäla sovrum med tillhörande kattvindar för bra förvaring. Den äldre spiskassetten i det stora sovrummet används för uppvärmning. Huset har renoverats med varm hand, ny el i hela huset, fiber är indraget, vardagsrummet har fått nya fönster och tilläggsisolerats, en nytt avlopp med bioreningsverk har installerats. Detta är bara några saker som hänt de senaste åren för att få detta underbara ställe dit det är idag!

Husets stora tomt erbjuder stora gräsytor, fina planteringar, jordgubbsland och ett nytt växthus. Den stora jordkällaren rymmer massor. Detta boende passar såväl för dig som vill ha ett fantastiskt sommarhus som för dig som vill bo permanent och verka självförsörjande och hållbart. Att bo helt själv på en udde med sjötomt är få förunnat, missa inte detta unika tillfälle!

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy