Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ulvsbergsvägen 7J, Tullinge Strand, Tullinge
Typ
Radhus
KVM
145.0 kvm
Avgift
6 288 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ulfsbergsgården - Boende utöver det vanliga invid Tullingesjön

Nu finns tillfälle att köpa ett av de attraktiva stadsradhusen i det unika nyproduktionsprojektet Ulfsbergsgården i Tullinge Strand.

Den aktuella bostaden nummer 12 och dess generösa trädgård ligger mycket attraktivt i området och omges av frodande grönska vilket ger ett privat och insynsskyddat läge.
Med uteplats mot söder bjuds här på många soltimmar året runt.

Bostaden är under produktion och tillträde är möjligt från september 2023.

Ulfsbergsgården är inbäddad i villaidyllen på en parkliknande tomt om ca 30.000 kvm med Tullingesjön i blickfånget. Byggnationen är i full gång och kommer färdigställas med löpande inflyttning från april i år fram till mitten av december.

Detta spektakulära stadsradhus inrymmer 6 rum och kök om ca 145 kvm med tillhörande uteplats och trädgård. Här finns gott om plats att växa som familj och ett avskilt hemmakontor gör att du inte kommer vilja lämna hemmet som bara blir viktigare och viktigare.

Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett bestående tidlöst intryck. Planlösningen är väl genomtänkt med sovrummen placerade på de två övre planen och med de sociala ytorna på entréplanet som tillsammans med den skyddade uteplatsen ger gott om plats för vänner och familj.

Som boende i projekt Ulfsbergsgården har ni tillgång till den vackra uppvuxna ekskogen som vetter mot Tullinge Strand. Här finns magiska platser för avkoppling och lek för barnen.
Vid en klippavsats med bedårande sjöutsikt byggs en gemensam bastu och inom föreningen finns dessutom tillgång till lekplats, utegym och boulebana.
På en kort promenads avstånd nere vid Tullingesjön bjuds det på vackra promenadstråk och en allmän nybyggd grillplats med brygga och fast monterade solstolar för härliga sommardagar.

Duon bakom projektet är den populära bostadsutvecklaren Innovation Properties i partnerskap med trygga och solida Borohus som har sin historia tillbaks sedan 1927 med husfabrik i Mjöbäck och Falkenberg. Tillsammans har dom byggt 700 bostäder i Stockholm.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information kring säljprocessen.

Allmän information

Pris

5 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

145 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ulvsbergsvägen 7J

Ort

Tullinge

Kommun

Botkyrka

Lägenhetsnummer BRF

12

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Altan

Altan på baksidan i bästa möjliga solläge.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ulfsbergsgården

Organisationsnummer

769639-2799

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen golvvärme på samtliga plan. Mekanisk frånluft med återvinning.

Byggnader

Byggår

2022-2023

Ekonomi

Månadsavgift

6 288 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, två p-platser samt sophantering.

Andelstal

1,906

Kommentar

Observera att driftkostnaden kan variera beroende på antal boende samt gällande eltaxa.

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

850 SEK/månad

Hushållsel

850 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 700 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

1-2 parkeringsplatser i anslutning till entrén. Elstolpe samt förberett för installation av laddstolpe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl