Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Prästgårdsvägen 30, Tyresö Strand - Gimmersta, Tyresö
Typ
Villa
KVM
177.0 kvm
Tomt
1 062 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Pampig villa i ett utsökt läge med naturen som granne!

Fin & välplanerad familjevilla i natursköna Tyresö Strand - Gimmersta!

Välkomna till Prästgårdsvägen - Tyresö Strand och denna pampiga och ytterst välplanerade familjevilla belägen längst in på återvändsgata som gränsar till naturområde.
Här erhåller ni ett inflyttningsklart hem där modernitet möter charm med tilltagen takhöjd, rejäla sociala ytor, stora ljusflödande fönsterpartier och en genomgående väldisponerad planlösning för familjen.
Villan är omgiven av grönska och har en lättskött trädgård med gräsmatta och flera soliga uteplatser att nyttja. Detta i bästa solläge från morgon till kväll.
Interiören är mycket trevlig där generösa ytor och högkvalitativa materialval skänker en lyxig och bekväm atmosfär. Den öppna planlösningen gör att huset känns rymligt och inbjudande, med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus.

I Gimmersta erhåller din familj en trygg och bullerby-liknande boendemiljö med direkt närhet till badsjö, storslagen natur, idrott samt skärgård.
Familjefavoriten Alby friluftsområde finns inpå knuten där man finner bondgård, café, elljusspår, flertalet badplatser och en förskola där djur och natur är en del av vardagen.
Trots områdets lantliga läge och känsla finns alla de viktiga bitarna för vardagspusslet på plats där ni inom bekvämt gång och cykelavstånd når flera av Tyresös bästa skolor, utmärkta kommunikationer till city och Strandtorget med fullstor matbutik, café samt restaurang. Helt enkelt ett ljuvligt boende med det bästa av två världar endast 25 min från storstadens puls.

- Sällsynt chans! Omsättningen av villor i Gimmersta - Tyresö Strand är extremt låg.
- Bergvärme och energiklass (B) vilket ger ränterabatt för grönt bolån.
- 6 rum varav 4 sovrum, två badrum, klädvårdsrum med groventré samt goda förvaringsmöjligheter.
- Trevligt anlagd trädgård med uteplatser, gräsmatta, planteringar samt fruktträd. Bästa solläge sydväst.
- Generösa sociala ytor med öppen planlösning, öppen spis samt vackra ljusflöden.
- Utmärkt besiktningsprotokoll - Bara att flytta in och bo.
- Albysjön med sandstrand nås på badrocksavstånd.
- Rakt igenom en lugn, tyst och lantlig känsla i boendemiljö. Samtidigt finns alla vardagens praktiska inslag runt hörnet.
- Läge, läge och återigen läge. Besök området och ni kommer att falla direkt.
- Möjligt att uppföra garage enligt gällande detaljplan.

Väl i entréplanet möts vi av en stor och inbjudande hall med gott om rymd för förvaring av ytterkläder och skor. Till vänster finner vi villans första badrum som är renoverat i moderna toner år 2021.

Vidare når vi de sociala delarna i en läcker öppen planlösning där kök, intilliggande matplats i burspråk samt vardagsrum med öppen spis flyter ihop på ett fint sätt. De stora fönsterpartierna skänker enorma ljusflöden.
Köket, ett socialt arbetskök som erbjuder alla de inslag som den passionerade hemmakocken söker. Här finns goda bänkytor, centrerad köks-ö, fullskalig maskinpark samt goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor.
Vidare i planet finner vi även ett rymligt sovrum samt ett klädvårdsrum med groventré.

I det övre planet finner vi ett luftigt allrum med utgång till bostadens harmoniska balkong, tre tilltagna sovrum samt ett stort badrum med både dusch och badkar.

Utemiljöerna nås genom altandörrar från matplatsen och erbjuder stor altan samt utespa med loungehörna. Solen skiner här från den tysta morgonens fågelsång och hela vägen till dess att ni då och då kommer kunna höra Uddby Gårds kossor som råmar i sommarkvällen.
Den lättskötta trädgårdstomten är som klippt och skuren för den lekfulla barnfamiljen och erbjuder plana gräsytor där fotbollar, hockeypuckar och kubbträn kan vina fritt.
På tomten finns även en rejäl förvaringsbod.

NÄROMRÅDET GIMMERSTA / TYRESÖ STRAND
I området finns Albysjön belägen med sandstrand och gräsytor. Intilliggande Alby friluftsområde med bland annat större badplats, elljusspår, café, utegym och bondgård är en riktigt familjefavorit som erbjuder något för alla åldrar.
I närområdet når ni flertalet populära förskolor samt ansedda Strandskolan (ÅK F-9) och Tyresö Skola (ÅK F-9).
På kort promenadavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang och infartsparkering.
Från Strandtorget avgår direktbussar till och från Gullmarsplan och Stockholms C (Vattugatan) med tät tidtabell under rusningstider. Övrig busstrafik finns att tillgå under dygnets alla timmar.
Vid Strandtorget finns även idrottshall, fotbollsplaner samt utegym.

På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, Strandbadet samt anrika Tyresö Slott. Längre ut på halvön finns Trinntorps båtbrygga där Skärgårdsbåtar angör.
Varför inte en helgtur ut i skärgården eller ta båten i till stan en helgdag. Eller så packar ni picknick-korgen och besöker pittoreska Notholmen som nås från den storslagna slottsparken som omgärdar Tyresö slott. Vill man istället ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända naturreservat som Tyresta och Erstavik att tillgå.
Tyresö erbjuder även fullskalig golfbana, simhall, ishallar, samtliga stora gymkedjor och har stora och välskötta ungdomsverksamheter för idrott.

Anmäl dig för att informeras om den VIP-visning som kommer att ske inom kort.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy