Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

tors 1 jun 18:00 - 18:30
Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK
Adress
Silvervägen 6D, Stenby, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
64.0 kvm
Avgift
2 974 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt med egen trädgård och p-plats i avgiften

Varmt välkommen till Silvervägen 6D och en moderna trea i omåttligt populära Stenby. Bostaden har smart planerade kvadratmetrar snygga materialval med mörka parkettgolv, snyggt kakel i kök och badrum samt snygga detaljer med glasvägg mellan hall och matplats. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stort fönsterparti samt utgång till altan med paviljong. Trevlig trädgårdstomt omgiven av vintergrön tujahäck. Rymligt badrum med wc, takdusch med duschvägg i snyggt klarglas och egen tvätthörna med kombimaskin bakom dekorativt draperi. Vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. En perfekt bostad för den som önskar ett okomplicerat boende med närhet till det mesta. Parkeringsplats finns direkt utanför och ingår i avgiften.

Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen och dess elljusspår och skogspromenader alldeles intill. Promenadavstånd till matbutik med postombud. Cykelavstånd till Tuna Park med shopping, restauranger, och apotek. Centrum nås smidigt med buss alldeles intill. Närhet till förskola och skola.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall med plats för avhängning på hatthylla. Ljusgrått klinker på golv och målade väggar. Rumsavdelare i grått smide och glas som delar av hall och matplats.

Kök med skåpsluckor i mörkgrått och cremevitt. Bänkskiva i tålig kompositsten i mörkgrå kulör. Stänkskydd med stora plattor i mörkgrå granit. Utrustning som finns i köket är kombinerad kyl/frys i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt integrerad fläkt.

Vardagsrum med snyggt mörkt parkettgolv och cremevita väggar. Plats för soffa och mediamöbel. Stora fönsterpartier samt utgång till altan mot trevlig trädgård.

Helklaklat badrum med en fondvägg av plattor i större format av grå granit. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med benställning i mörkt trä och förvaring på hyllplan under, badrumsspegel med integrerat eluttag, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och takdusch i duschhörna med duschvägg i klarglas. Här finns även frånluftsvärmepumpen placerad.

En trappa upp nås det övre planet med takfönster som släpper in rikligt med ljus. Rakt fram ligger ett stort sovrum med mörkt parkettgolv och väggar målade i vitt. Rummet har fönster i två väderstreck och förvaring i flera garderober.

Till höger ytterligare ett sovrum med fönster mot bakgården. På golvet ligger ett mörkt parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Förvaring i garderober.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Ordningsregler Årsredovisning 2021 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 750 000

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

64 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Silvervägen 6D

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Kallförråd på tomten

Lägenhetsnummer BRF

64

Våningsplan

2

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Altan

Rymlig altan med paviljong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stenby ängar Norr

Organisationsnummer

769637-1660

Allmän information

Byggnaderna består av 48 lägenheter i par-, rad- och kedjehus om två plan samt tillhörande förråd.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump från NIBE (vattenburen golvvärme på båda våningsplanen)
Mekanisk frånluft

Antal lägenheter

48

Byggnader

Byggår

2021

Ekonomi

Månadsavgift

2 974 SEK/månad. I avgiften ingår parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkring.

Avgiftsförändringar

Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften med 20%, avgiften kommer att höjas från och med Juli 2023.

Andelstal

1,4388

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Kommentar

Kostnaderna är beräknade enligt schablon

Överlåtelseavgift betalas av

Ingen avgift

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

1 400 SEK/månad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 900 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En parkeringsplats ingår per bostad i avgiften

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

67 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl