Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / Pris
Adress
Koriandervägen 3A, Kolmården - Torsviken, Kolmården
Typ
Parhus
KVM
120.0 kvm
Avgift
7 879 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fri avgift första 12 månaderna! Idylliskt och nybyggt parhus i Torsviken, Kolmården

Fri månadsavgift under de första 12 månaderna!
Detta nybyggda bostadsrättsparhus, beläget i Torsviken i Kolmården, har ett rogivande och naturnära läge med tillhörande tomtmark om ca 378 kvm med både altan och balkong, samt egen biluppställningsplats på entrésidan med plats för två bilar. Under det första året bor du fri från månadsavgift, och efter det är månadsavgiften reducerad till 6 518 kr, t.o.m. 2025-02-28.

Boytan om 120 kvm är väldisponerad på två plan med tre sovrum, med möjlighet till fyra om så önskas. Entréplanet har golvvärme och innehåller bl.a. ett högkvalitativt kök från HTH med maskinell utrustning från Siemens. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för både matbord och soffgrupp. Härifrån nås altanen och tomten med gräsytor och gott om utrymme för grillkvällar och barnlek. Vardagsrummets braskamin ger såväl värme som mysfaktor under svala vårkvällar. På entréplanet finns även ett helkaklat duschrum samt en separat tvättstuga. Övre plan innehåller hemmets tre sovrum, ytterligare ett duschrum samt allrum med utgång till den stora balkongen. Bostaden håller en trivsam och gedigen standard genomgående med kvalitativa materialval och en tilltalande, modern disponering. De generösa fönsterpartierna ger ett rikligt ljusinsläpp och en känsla en rymd.

Torsviken har ett lugnt och naturnära läge i Kolmården, ca 10 minuters bilfärd från Norrköping. Otroligt barnvänligt med lågtrafikerade gator och närhet till badplats i Torsjön, promenader i skogen samt ca 2 km till Krokek med flertalet förskolor, skolor, restauranger och mataffär. Med braskamin, altan, balkong, egen parkeringsyta och genomgående hög kvalitet erbjuds allt du kan tänkas önska! Välkommen hem!

Allmän information

Pris

2 795 000 SEK (Pris)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea

120 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Koriandervägen 3A

Ort

Kolmården

Kommun

Norrköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd på entrésidan.

Lägenhetsnummer BRF

01-1001

Upplåten mark

378 kvm

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall med klinkergolv, vitmålade väggar och infällda spotlights. I anslutning till hallen finns en klädkammare.
Kök från HTH med kakel ovan bänkskiva i laminat. Utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys, samtliga maskiner i rostfritt utförande från Siemens. Lamellgolv (3-stavs från Kährs), vitmålade väggar och infällda spotlights.
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket, med braskamin och plats för både matbord och soffgrupp. Lamellgolv (3-stavs från Kährs), målade väggar och utgång till altan och trädgård.
Duschrum med klinkergolv, kaklade väggar och infällda spotlights. Här finns duschhörna med glasväggar, wc, tvättställ på kommod samt spegelskåp.
Tvättstuga med klinkergolv, vitmålade väggar och infällda spotlights. Här finns grovtvättho samt tvättmaskin och torktumlare, bägge från Siemens.
Golvvärme på hela entréplan.

Övre plan

Allrum med lamellgolv (3-stavs från Kährs), vitmålade väggar samt utgång till balkong.
Duschrum med kaklade väggar, klinkergolv och infällda spotlights. Här finns duschhörna med glasväggar, handdukstork, wc, tvättställ på kommod samt spegelskåp.
Sovrum med lamellgolv (3-stavs från Kährs), vitmålade väggar och skjutdörrsgarderob med spegelglas och garderobsinredning från Elfa.
Sovrum med lamellgolv (3-stavs från Kährs), vitmålade väggar och två garderober.
Sovrum med lamellgolv (3-stavs från Kährs), vitmålade väggar och två garderober.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Trivsamheten

Organisationsnummer

769638-3194

Allmän information

Brf Trivsamheten är ett nyproduktionsprojekt av OBOS Bostadsutveckling AB, med säljstart maj 2021. Bebyggelsen utgörs av 18 bostäder i form av rad- och parhus i 2 plan. Samtliga bostäder har en boyta om 120 kvm fördelat på fem rum och kök, samt egen tomt med altan och balkong. Byggplatsarbetet påbörjades under Q1 2022, och bostäderna färdigställdes november 2022 respektive februari 2023.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Fiber finns indraget, valfri leverantör.

Uppvärmning och ventilation

Luftvärmepump med vattenburet system, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet hör ett förråd beläget på tomten.

Antal lägenheter

18

Byggnader

Byggår

2022

Ekonomi

Månadsavgift

7 879 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

7 879 kr. Kostnad för uppvärmning, vatten, avlopp, sophämtning, hushållsel och IT (TV/bredband/IP-telefoni) tillkommer.
Under 2023 och 2024 är månadsavgiften reducerad till 6 518 kr, detta gäller t.o.m. 2025-02-28.

Andelstal

5,5556%

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

708 SEK/månad

Hushållsel

600 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Vatten

648 SEK/månad

Sophantering

233 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 489 SEK/månad

Antal personer i hushållet

5

Parkering

Parkeringsbeskrivning

På entrésidan finns biluppställningsplats på den tillhörande tomten, med plats för två bilar.

Dokument (pdf)

Energideklaration Planritning Stadgar Ekonomisk plan

Länkar

Hemsida Prospekt
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl