Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Värna Sofielund, Värna, Åtvidaberg
Typ
Villa
KVM
120.0 kvm
Tomt
2 089 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Enplanshus på landet med grönskande omgivningar!

Varmt välkommen till en villa byggd 2016 om tre rum och kök på Värna Sofielund! Här stiger du in i ett ljust och hemtrevligt hem om 120 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning, sociala ytor och hög materiell standard. Huset har en moderna frånluftsvärmepump med återvinning och en solcellsanläggning vilket ger en energiklass på B.

Här kommer du in i en stor, inbjudande och välplanerad hall med hatthylla, goda avhängningsmöjligheter i en klädkammare med skjutdörrar med spegelglas. Huset består vidare av ett rymligt, trevligt och välplanerat vardagsrum, två sovrum, två klädkammare samt ett stort, socialt och modernt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, bänkskiva i sten och vita skåpluckor. Här finns en smakfullt inredd toalett, handfat med kommod och tvättmaskin samt ett större duschrum med bastu, dusch och separat toa med egen dörr. Huset har också ett inglasat, isolerat och fint uterum med fin utsikt, uppvärmt golv och plats för soffgrupp och matbord. av komposit

Tomten är stor, härlig och välskött med stora gräsytor, många soltimmar och pool. Förutom det inglasade uterummet har gästhuset en altan med trätrall och runt den väl tilltagna murade poolen, som är 4'9 meter, finns ett härligt trädäck av komposit. Poolhuset på ca 20kvm har gott om umgängesyta och en bar. Här finns även en ekonomibyggnad med verkstad, förråd och en isolerad del som även inrymmer en torktumlare och en extra frys. Det fina gästhuset bakom carporten har utrymme för upp till 8 gäster. Här finns ett stort rum med täljstenskamin och ett sovloft. Vatten och el indraget. På den vidbyggda altanen kan man njuta av solen. För den som önskar odla erbjuds även ett växthus. I jordkällaren kan man förvara saft och sylt.


Vill man bo på landet och samtidigt njuta av ett toppmodernt boende är detta ett perfekt tillfälle!

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy