Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK
Adress
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
114.0 kvm
Avgift
7 576 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxigt boende byggt 2022!

Välkommen till Stenkolsgatan 20A och denna nyligen producerade bostad om 114kvm med trevligt läge intill Kronskogen i Stenby Park. Bostaden är ytterst välplanerat i två plan, fördelat på 6 rum och kök varav fyra sovrum. Lyxbetonat boende med påkostade lösningar som bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög standard. Öppen planlösning på entréplan som består av kök och vardagsrum samt ett helkaklat badrum med dusch, wc samt tvättavdelning. Luftigt vardagsrum med utgång till uteplats och trädgårdstäppa via dubbla glasdörrar. Kök med ljusa stenskivor i marmor och inbyggda kapitalvaror. Övre planet erbjuder fyra rymliga sovrum varav två större, ett helkaklat badrum med badkar och ett allrum med takfönster med trevligt ljusinsläpp.

Fin och lättskött tomt med både uteplats på framsidan och en uteplats på baksida. På baksidan finns den egna stora uteplatsen med altantrall samt ett fristående kallförråd. Carport samt uppfart som rymmer 2-3 bilar och isolerat förråd i anslutning intill bostaden. Utmärkt boende för dig som önskar att bo i en toppmodern bostad. Fiber indraget!

Stenby Park erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt med närhet till matbutik, apotek, centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet. Busshållplats finns alldeles intill området.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och öppen hall med anslutning till kök och plats för ytterkläder direkt till höger. Förvaringsutrymme finns även tillgängligt i form av en bred garderob med städskåp.

Kök

Stort och ljust kök med matplats som rymmer matbord och stolar. Ljusa överskåpsluckor i en grå kulör och ljus marmorerad stenkompositskiva mot stänkskydd. Gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt generöst skafferi. Köket är utrustat med integrerar kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, fläkt och rostfri diskho. Belysningspaket med dimbar bänkbelysning och spotlights i tak. De stora fönsterpartierna skänker fantastiskt ljusinflöde in till köket.

Duschrum

Vidare förbi köket finner vi det lyxiga och helkaklade duschrummet i ljust utförande. Utrustat med dusch, WC, handdukstork, handfat med stor spegel ovan. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och en arbetsbänk ovan. Gott om förvaring på hyllplan ovan arbetsbänken och här finns även värmepumpen.

Vardagsrum

Socialt planerat och rymligt vardagsrum med stora och härliga fönsterpartier. Vitpigmenterat ekgolv och ljusa väggar även här.
Utgång till uteplats och trädgårdstäppa via dubbeldörrar.

Förråd

Under trappen finns ett litet förråd med utrymme för förvaring.

Övre plan

Via en trappa upp nås bostadens övervåning där man möts av ett allrum som förbinder planets samtliga fyra sovrum. Genom ett takfönster i allrummet skänks rikligt med ljus till hela övervåningen. Fyra rum varav 2 större där ena har klädkammare och fransk balkong. Vidare har två av sovrummen garderober och samtliga rum vitpigmenterat ekgolv mot ljusmålade väggar och stora fönsterpartier.

Här erbjuds även helkaklat duschrum med badkar, handfat med stor spegel ovan, toalett samt ett vägghängt skåp. Ljust klinker på golv samt ljust kakel på väggarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 850 000

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Boarea

114 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stenkolsgatan 20A

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

22

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stenby Park 1

Organisationsnummer

769638-4028

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Samtliga bostäder har tv och internet via fiber indraget, separat abonnemang krävs.

BYGGNADSÅR
2022

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och internet via fiber. Individuellt abonnemang krävs och tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump (NIBE) som värmer upp bostadens samtliga rum via vattenburen golvvärme.
FTX (Mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning).

Byggnadskommentar

2 plan
3-glasfönster
Egen carport och uppfart med plats för två-tre bilar på rad.
Trevliga uteplatser på fram- och baksida.

Antal lägenheter

30

Ekonomi

Månadsavgift

7 576 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår Kallvatten, carport och avsättning för yttre underhåll.

Andelstal

4,7839

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Kommentar

Driftskostnaden är hämtad och beräknad utifrån ekonomisk plan.
Kostnad samt förbrukning för el är ungefärlig och beror till stor del på nyttjandegraden.
Renhållning avser kostnad för egen soptunna (190 L kärl).
Kostnad för fiber kan variera beroende på leverantör.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

7 600 kWh/år

Hushållsel

888 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 088 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Egen carport och uppfart med plats för två-tre bilar på rad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl