Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Meteorgatan 7, Ödåkra, Helsingborg
Typ
Villa
KVM
186.0 kvm, biarea 30.0 kvm
Tomt
569 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Påkostad stenvilla uppförd 2021/22 med garage - i familjevänligt villakvarter!

I familjevänliga Ödåkra, med gångavstånd till Väla och närhet till centrala Helsingborg, väntar denna stora vitputsade 2-plansvilla uppförd 2022, på nya ägare. Detta trevliga hem utmärks av fina och påkostade materialval, smarta energibesparande lösningar, genomtänkt disponering och stora öppna ytor fördelade på 186 + 30 kvadratmeter och upp till sex rum.

Som besökare välkomnas du in till en ljus och hemtrevlig bostad med plats för såväl hela storfamiljen liksom många gäster. Stora fönsterpartier från golv till tak släpper in ljuset från trädgården i alla väderstreck. Samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade och ger ytterligare känsla av rymd. I alla rum vilar ett inbjudande fiskbensparkett från Bjellin, med undantag för badrum och tvättstuga, där moderna och påkostade keramikval skapar ett lyxigt intryck.

Entréplan bjuder på ett generöst allrum där köket, med köksö, binds samman med matplats och vardagsrum. Här finns också en mysig, värmande kamin för vinterns kyliga kvällar och dagar. Köket från Lergöken med massiva lådor i ek är elegant, modernt och påkostat. Maskinparken från Bosch Studio-line består av ång-ugn, inbyggd kaffemaskin, induktionshäll, kyl, frys och diskmaskin. På entréplan finns också ett praktiskt grovkök med anslutning till garage, en gäst-wc samt master-bedroom med egen klädkammare och ett helkaklat badrum.

Från hallen löper en massiv trappa med belysning upp till husets övervåning. Här väntar ett rymligt allrum, tre sovrum i olika storlekar med gott om garderober, samt ett helkaklat badrum med duschhörna, badkar, dubbelvask och golvvärme.

Från entréplan når du den lättskötta trädgården, som ramas in av häckar, stenlagd uppfart, uteplats med trädäck och gott om plats för utemöbler. På uppfarten finns det plats för 3 bilar förutom garageplatsen. På promenadavstånd ligger Väla köpcentrum med sitt stora utbud och 200 butiker, restauranger, gym, mataffärer och kaféer. Inom nära räckhåll finner vi två skolor 1-9, förskolor och idrottsaktiviteter. Vill du ta en stärkande promenad så har du nära till Duvestubbe, "Spritfabriken" och flertalet grönområden.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy