Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 450 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gustafstorpsvägen 27, Ljungsbro, Ljungsbro
Typ
Parhus
KVM
132.0 kvm
Avgift
7 324 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

EXKLUSIVT PARHUS MED TRÄDGÅRD I SOLIGT VÄSTERLÄGE I FAMILJÄRT OCH BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Välkomna till denna ljusa , nybyggda och optimalt disponerade BR-villa som präglas av mycket hög standard med påkostade och kvalitativa materialval så som kvalitetskök med vitvaror ifrån Smeg, gedigna brädgolv, spottar i taken samt två helkaklade badrum. Planlösningen disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop i och med den öppna planlösningen och underbara ljusinsläppet. Här har ni fyra sovrum, med möjlighet till ett femte. Sovrummen är på övre plan och här finns också ett allrum som är perfekt som familjens mysiga TV-hörna. Köket utgörs av smakfulla snickerier i grått där ni har integrerat kyl- och frysskåp i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt en induktionshäll och takhängd fläktkåpa i rostfritt utförande. Köket erbjuder en stor köksö med sittplatser för ett mer socialt familjeumgänge. Vardagsrummet är stort och luftigt och har två utgångar till trädgården på baksidan. Här erbjuds ni hög komfort med vattenburen golvvärme på båda planen.

Trädgården vetter i soligt västerläge där ni har gott om tid att njuta av solen från lunch till solnedgång. Trädgården ansluter till den härliga gröna parkytan och har en altan med plats för loungemöbler och grill. Säljarna har installerat smakfulla och påkostade motordrivna markiser för att begränsa värme i huset under heta sommardagar. I anslutning till altanen har ni även mycket god förvaring i ett förråd som är på 7 kvm. Det finns också utrymme för ett cafébord på framsidan av huset. På husets gavel har ni en uppfart med plats för 2 bilar.

Välkomna till ett hem som ger Er ett bekymmerslöst boende i modern stil, där du och din familj kan njuta i ett område som är naturnära, tryggt och harmoniskt men som även ligger med närhet till city.

I Ljungsbro bor ni i ett familjevänligt område som är otroligt attraktivt bland unga familjer med och utan barn. Här finns allt familjen behöver så som närhet till förskola, skola, livsmedelsbutiker och goda kommunikationer in till Linköping stad. Här bor ni också nära skog och natur med närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa. Under sommaren är det mycket liv och rörelse vid Bergs slussar och många väljer att komma hit för att se på båtar, spela minigolf eller äta på de caféer och restauranger som finns här.

MISSA INTE CHANSEN ATT FÅ UPPLEVA DETTA FANTASTISKA BOENDE - VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA ER TILL VISNING!

Allmän information

Pris

3 450 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Boarea

132 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gustafstorpsvägen 27

Ort

Ljungsbro

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

33

Våningsplan

2

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

BESKRIVNING AV BOSTADEN:

Välkomnande entré med praktiskt klinkergolv och praktisk platsbyggd garderob.
Klinkergolvet övergår i det gedigna plankgolvet som löper vidare igenom husets båda våningsplan. Du leds vidare till de sociala ytorna på entréplanet. Här finner ni kök, matplats och vardagsrum som härligt harmoniserar i den öppna planlösningen som präglar entréplanet.

Underbart kök som blir husets givna samlingspunkt och hjärta. Köket präglas av gedigna och exklusiva materialval med kökssnickerier från svenska Spesab. Här finner ni helintegrerad kyl, frys i fullhöjd samt diskmaskin. Vidare finns en stor köksö med snygg rostfri bänkskiva med induktionshäll samt frihängande fläktkåpa och diskho. Kökets maskinella utrustning är ifrån exklusiva SMEG. Matplatsen i köket är stor och rymmer utan problem matbord för 6 personer. Matplatsen har stora fönsterpartier samt en altandörr.

Vardagsrummet är stort och har ett fantastiskt ljus med fönster från golv till tak. Även här finns utrymme för matgrupp samt för en soffgrupp. Här finns även möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ytterligare ett sovrum. Vardagsrummet har två altandörrar mot husets baksida.

Duschrum med tvättmöjligheter. Stort helkaklat duschrum som är utrustat med en toalett, dusch med duschvägg och takdusch, handfat i kommod med tillhörande spegel med infälld belysning. Duschrummet är utrustat med en tvättpelare bestående av tvättmaskin och torktumlare. Här står även en frånluftsvärmepump.

Övervåningen nås via en fin trappa med infälld belysning. Säljarna har låtit ekbekläda trappstegen så att de går i samma smakfulla linje som golven på båda våningsplanen.

Här erbjuds ni en fantastisk och mycket genomtänkt planlösning för den stora familjen då övervåningen ger er, inte mindre än, fyra sovrum, ett allrum samt ett badrum.

Samtliga sovrum har vitmålade väggar och samma vackra plankgolv i ek som löper igenom hela bostaden. Fin fönstersättning med fönster från golv till tak.
Helkaklat badrum som är utrustat med toalett, handfat samt ett snyggt inkaklat badkar.

Övriga detaljer som ytterligare höjer bostadens standard och komfort:

- Golvvärme i båda plan - skapar ett behagligt klimat och möjliggör fönster från golv till tak.
- Målade väggar på microlit - ökar hållbarheten och ger ett rent och snyggt intryck.
- Isolerade innerväggar - ljudisolerar på ett effektivt sätt (här sparar många tillverkare in vilket inte syns, men hörs när du som boende flyttar in).
- Designade spotlights från Maxel och massiva innerdörrar ger en gedigen känsla och bättre ljudisolering.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stenmuren i Ljungsbro

Organisationsnummer

769639-5859

Allmän information

Brf Stenmuren i Ljungsbro är en nybildad äkta bostadsrättsförening . Föreningen har 34 st bostäder fördelade på 2 st radhuslängor om 4 bostäder per länga, 8 st parhus samt 18 st fristående villor. Samtliga bostadstyper upplåtes med bostadsrätt.

Brf bildades

2021

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber indraget i husen. Multimediauttag förberett.
Fiber via Bahnhof (100/100 Mbit) ingår i avgiften

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen golvvärme på båda våningsplanen
Frånluftsvärmepump

Tilluft via spaltventiler i fönster
Frånluft via don i våtrum och kök

Byggnadskommentar

Parhus i 2 plan

Byggnader

Byggår

2022

Ekonomi

Månadsavgift

7 324 SEK/månad. I avgiften ingår Bredband via Bahnhof 100/10

Beskrivning månadsavgift

Kallhyra exklusive värme, vatten, el och sopor

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften till följd av ökade räntekostnader under 2022. Föreningen har med god marginal höjt avgiften och ser inte att den i närtid kommer att behöva höjas ytterligare.

Andelstal

2,97140

Andel av månadsavgift

2,92430

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 690 187 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Räntebärande skulder enligt ekonomisk plan: 57 798 000 kr
Nettoskuldsättning: 57 798 000 kr

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

1 050 SEK/månad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Vattenförbrukning

450 SEK/månad

Sopor

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 200 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Här finner ni en egen uppfart med plats för 2 bilar.

Energideklaration

Energiklass

B

Dokument (pdf)

Planlösningar Ljungsbro Ängar etapp 2 Lgh 33 Ljungsbro A?ngar etapp 2 SENASTE Omra?desplan Planritning PARHUS Vänster Teknisk och rumsbeskrivning Stenmuren Produktblad Stadgar Brf Stenmuren i Ljungsbro dd 20210324 Brf Stenmuren EkonomiskPlan

Länkar

Prospekt
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl