Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Dvärgsångarvägen 9, Borsökna, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
114.0 kvm
Avgift
5 044 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxigt radhus med påkostade materialval och härliga fönsterpartier!

Bostaden är ytterst välplanerat i två plan, fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum. För den som önskar går det lätt att skapa ytterligare ett sovrum som idag är ett allrum. Genomgående vita väggar och ljust behandlade parkettgolv i hela huset. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan och radiatorer på övre våning. Två helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan. Platsbyggd garderob såväl som externa garderober för bästa förvaring. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora härliga fönsterpartier mot tomten. Påkostat kök med exklusiva vitvaror från Siemens. Från bostadens sociala ytor finns altandörr ut till den härliga uteplatsen med ett spabad och utrymme för loungemöbler och grill i bästa söderläge.

Vidare finns fin gräsyta som erbjuder möjligheter till lek, bollspel och studsmatta. På tomten finns även rymligt förråd.
Från övervåningens allrum nås balkongen som ger fin överblick mot uppfarten. Bra parkeringsmöjligheter på uppfart i anslutning till entrén. I detta nybyggda område finns storskogen med fina strövområden och motionsspår runt knuten. Endast 15 minuter in till city.
Goda bussförbindelser och närhet till Tunapark, förskolor, skola och idrottsplats.

Passa på att ta tillfället att förvärva detta utomordentligt fina radhus.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Härlig entré med trall och tak, kringbyggd med vindskydd på båda sidorna vilket ger känslan av ett litet uterum på
framsidan. Plats för två bilar på framsidan.

Entréhall med klinkergolv och avhängning. Vattenburen golvvärme i hela entréplan. Separat tvättstuga med fönster, klinkergolv och kombi-tvättmaskin/torktumlare. Tvättho. Här finns även frånluftsvärmepannan. Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matsal. Stora fönsterpartier. Snyggt kök i ljust med inbyggnadsvitvaror. Utrustat med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, diskho och köksö/bardel.

Vardagsrum med utgång till stor altan i söderläge med vindskydd. Stora fönster skänker rikligt med ljus in i hela huset.

Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, kommod, toalett och spotlights i tak. Hög standard med takdusch och elektrisk handdukstork.

Övre plan med 4 rum varav ett med glasdörr till balkong med glasräcke. Helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod och handdukstork.
Klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Radhuset har genomgående fina golv och fräscha väggar. Här är det bara att flytta in!

Dokument (pdf)

Årsredovisning BorsöknaÄng-stadgar energideklaration stadgar Årsredovisning-2021

Allmän information

Antal rum

5

Boarea (BOA)

114 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Dvärgsångarvägen 9

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Borsökna Äng

Organisationsnummer

769630-3275

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv via Fiber och fiberbredband finns installerat i huset.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 16
Ett förråd tillhör.

Antal lägenheter

16

Ekonomi

Månadsavgift

5 044 SEK/månad

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

2 277 SEK/månad

Årlig elförbrukning

9 692 kWh/år

Vatten/Avlopp

672 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 949 SEK/månad

Antal personer i hushållet

5

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats för bil finns på varje uppfart.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Längs den vackra Borsökna-sjön finns familjevänliga och trivsamma området Borsökna. Villaområde med närhet till lugnet och naturen. Badplatsen i Borsökna är populär och erbjuder en sandstrand med brygga. I närområdet Mesta finns både förskola och grundskola. Bra kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik som går flera gånger i timmen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy