Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fjällvägen 42C
Typ
Radhus
KVM
104.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

5 RoK intill pister och nöjen i obelånad förening - Brf Sälfjällstorget!

Vid omtalade restauranger, mysiga hotell och så centralt du egentligen kan komma på Lindvallen ligger Torgvåningarna!

I denna obelånade förening finns nu en unik chans att förvärva en 104 kvm stor lägenhet med Sälfjällstorget likt en tavla utanför vardagsrumsfönstret. Under vinterhalvåret när mörkret smyger sig på är torget vackert dekorerat med stilfulla ljusslingor på smakfulla byggnader. Dessutom syns hela pistsystemet härifrån och förutom närheten till skidbackar har du gångavstånd till både längdskidspår och det mesta av Lindvallens utbud.

Fjällvägen 42C är fördelad på 4 sovrum (8+2 bäddar), 2 badrum med dusch, bastu och en storstuga med braskamin. Köket är välutrustat och erbjuder gott om avställningsytor och trevligt barhäng. Både från köksdelen och från bostadens soffhörna har ser man braskaminen och vid soliga dagar får lägenheten ett fantastiskt ljus då fönsterpartier samt uteplats är placerat i söderläge.

Förutom nöjen, liftar och skidbackar beläget på självaste torget har du också gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustavtorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 minuters bilväg.

Lägenheten säljes möblerad med huvudinventarier förutom personliga tillhörigheter och dekorationer. Bilderna är tagna från en annan men identisk lägenhet.
Ligger på uthyrning via SkiStar.
Intäkterna sen 2021 har varit cirka 150 000kr- 300 000kr/år varav 110 000kr-200 000kr/år är utbetalt till ägaren. Mycket god beläggningsgrad historiskt.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy