Länk kopierad!

Visningar

sön 4 jun 12:00 - 12:30
Boka tid via hemsidan eller kontakta mäklaren.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Klaragatan 17, Marieholm, Marieholm
Typ
Villa
KVM
190.0 kvm
Tomt
922 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla i Marieholm!

Nu kan vi presentera denna utmärkta familjebostaden i barnvänliga Marieholm. Huset på sina 190 kvm erbjuder allt man behöver med tillräckligt många sovrum, sociala ytor och begränsat underhåll då huset är nyare. På bottenplan erbjuds möjlighet för tre sovrum eller hemmakontor, ett helkaklat badrum med badkar samt gästtoalett. Här finns också plats för att fira stora fester tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Huset är perfekt uppdelat med den mer privata delen på övre plan där vi har tre sovrum, ett stort allrum och WC. Trädgården ger den odlingsintresserade möjlighet att gå loss tack vare den stora trädgården. Det perfekta söderläget ger kommande sena grillkvällar. Dubbelgarage finns. Missa inte visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till Klaragatan 17. Här välkomnas vi av hallen som ger gott om utrymme för avhängning och förvaring. Rummet sammanbinder bottenplan. Klinkergolv vid entré och i övrigt parkettgolv. Här finns även trappan som tar oss en våning upp.

Badrum:
Intill hallen ligger ett helkaklat badrum i neutral design. Här finns allt man behöver med badkar (går att använda som dusch istället), WC samt handfat med kommod. Golvvärme finns.

Gästtoalett:
Mittemot badrummet finns även en liten gästtoalett som fyller sitt syfte. Utrustningen består av WC och handfat. Tapetserade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Sovrum/Kontor:
I anslutning till badrummet ligger ett möjligt sovrum som idag används till kontor och för förvaring. Här kan eventuellt drömmen om en walk-in closet bli sann. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum:
På bottenplan finns också ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och avlastningsmöbler. Klädkammare finns intill. Från detta sovrum finns också utgång ut till uteplatsen.

Sovrum:
Förbi hallen når vi bottenplanets sista sovrum som idag används som lekrum. Möjligheterna är många! Parkettgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum:
Intill lekrummet ligger vardagsrummet som känns väldigt luftigt och välkomnande. Här får familjen plats med en stor soffhörna för fredagsmyset. Från vardagsrummet nås även uteplatsen. Parkettgolv och tapetserade väggar. För den som vill ha ett större vardagsrum går det utmärkt att ta ner väggen till lekrummet.

Kök och matplats:
Direkt möter vi köket tack vare den öppna planlösningen. Här möts vi av ljusa luckor och goda förvaringsmöjligheter. Köket är öppet och luftigt och gör det möjligt för många att laga mat tillsammans. Utrustningen består av spishäll, fläkt, ugn, mikro, samt kyl och frys i fullhöjd. I köket ges också plats för ett härligt långbord. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Tvättstuga:
I anslutning till köket ligger tvättstugan som samtidigt också är grovingång. Perfekt för smutsiga skor och blöta tassar. Här finns allt som behövs med vask, tvättmaskin och torktumlare. Gott om plats för klädvård. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

ÖVRE PLAN:
Allrum:
På övre plan når vi direkt ett stort allrum som är den perfekta umgängesytan för familjen. Här finns plats för en stor spelhörna eller en kontorsdel. Det är bara fantasin som sätter gränser! Från allrummet nås en klädkammare. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum:
Till höger om trappan har vi två lika stora sovrum som ger plats för en säng samt skrivbord eller förvaring vid behov. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum:
På övre plan finns husets tredje WC med mycket utrymme. Klinkergolv och målade väggar. Utrustningen består av WC och handfat.

Sovrum:
Det sista sovrummet ligger till vänster om trappan med gott om plats för en dubbelsäng samt möjlighet till ytterligare förvaring vid behov. Laminatgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Info undersökningsplikt fastighet Fastighetskarta-2023-02-26 Energideklaration

Länkar

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

8 varav 6 Sovrum

Tomtareal/mark

922 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

190 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Klaragatan 17

Ort

Marieholm

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

2010

Taxeringsvärde byggnad

2 192 000 SEK

Taxeringsvärde mark

352 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 544 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV ÅKARP 3:36

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2010

Om-/tillbyggnadsår

2011

Typ av byggnad

1,5-planshus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump och luft/luft-värmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Uteplatsbeskrivning

Trevlig trädgård i rakt söderläge. Här finns både ett härligt trädäck som ger utrymme för sena grillkvällar och en generös gräsmatta som ger plats för ungarnas brännbollsmatcher men också en möjlighet att skapa sin drömträdgård.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

8 076 SEK/år

Renhållning

3 416 SEK/år

Årlig elförbrukning

9 483 kWh/år

Elkostnad

25 623 SEK/år

Försäkringskostnad

4 788 SEK/år

Summa driftkostnad

41 903 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Goda parkeringsmöjligheter på den grusade uppfarten. Dubbelgarage finns.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 11/8 2015

Specifik energianvändning

50 kWh/m²

Energiklass

C

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 1949-06-03, Senast ändrad: 2020-11-13)

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

2 400 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl