Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ponnygatan 7, Jägersro villastad, Malmö
Typ
Villa
KVM
134.0 kvm, biarea 28.0 kvm
Tomt
626 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Trivsamt hus på lugn återvändsgata i grönskande Jägersro Villastad!

Nu ges möjligheten att bo på en familjevänlig adress i natursköna Jägersro Villastad. På detta rofyllda läge saluförs nu denna gedigna och funktionella 1-½ villa med promenadstigar, Risebergabäcken, idrottsplatser och lekplatser alldeles runt hörnet. Perfekt för barnfamiljen med Jägersro förskola som den barnvänliga Ponnygatan mynnar ut till och flertalet andra skolor på kort gångavstånd.

Huset vilar på en formidabel och friköpt trädgårdstomt där det inglasade uterummet och utemiljön orienterar sig mot öster, söder och väster vilket säkrar soltillgången från tidig morgon till sen kväll. Till umgängesytorna finns ett 26 m² stort inglasat uterum med skjutbara fönsterpartier som leder vidare till den 626 m² stora och lättskötta trädgården där alla förutsättningar för avkoppling, underhållning och odlingsintresse! Villan erbjuder praktiskt nog i övrigt tre till fyra biluppställningsplatser i och framför det egna garaget samt uppfarten som bjuder på nyare stenläggning.

I den optimal planlösningen som mäter 134 m² ges det gott om plats för vila och umgänge. Via husets ena långsida som är under tak gör vi entré i bostadens breda hall som ger en fin översikt över de harmoniska och öppna ytorna där kök, matplats och vardagsrum är sammanhängande. Stora fönsterpartier, fina materialval och ljusa färger skapar en härlig rymd i den trivsamma interiören som andas svängrum och volym. I rum efter rum finns ljusa väggar och nyare ekparkett samt stora fönsterpartier som ger en ljus interiör. Från hallen nås ett rejält sovrum på entréplan, de underbara sällskapsytorna samt passande nog en helkaklad toalett. Ett populärt alternativ är att öppna väggen mellan sovrum och vardagsrum på entréplan för att få ett större sällskapsrum. Vidare in på entréplan och vi är i vardagsrummet som samspelar med köket i en luftig planlösning med en stor öppning och en matplats däremellan. Här finns ett ljust kök från Blum (2022) med mattvita skåpsluckor, rostfria beslag med läderband, bänkskivor i sten, maskiner och beslag i borstat stål. Det enda som återstår att göra i köket är kakel som stänkskydd ovan arbetsbänkarna. Modernt och uppfriskande!

Fönsterdörr i vardagsrummet leder direkt ut till det härliga uterummet och vidare ut till trädgårdstäppan vilket skapar en fin kontakt mellan ute och inne. Till trädgården finns ett praktiskt förråd med plats för trädgårdsredskap och mer därtill i garaget. Inne i huset igen och vi är nu i den svängda furutrappan som leder upp till ovanvåningen. Här uppe finns ytterligare tre sovrum, där det större sovrummet är åtskilt från de andra två, samt ett ljust allrum under en bred takkupa. Rummen delar på ett helkaklat badrum som är föremål för renovering.

Ett tillfälle att bo och naturnära med tillgång matbutiker, service, skolor samt utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy