Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Borgmästarevägen 4, Bjärred, Lomma
Typ
Villa
KVM
130.0 kvm, biarea 32.0 kvm
Tomt
574 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välkommen till en trevlig familjevilla att längta hem till.

Den väldisponerade enplansvillan på Borgmästarevägen har haft samma ägare i nästan ett halvt sekel. Den är välskött och har vårdats väl och ligger på en mysig och lugn återvändsgata i en villaidyll nära vackra Öresund. I anslutning till huset mitt i trädgården ligger ett ljust och öppet uterum som ger möjlighet till ett rikt uteliv med många grillkvällar med släkt och vänner. Här vill man sitt och njuta av en god kopp kaffe och se igelkottar smyga omkring.
Den öppna planlösningen i köket ger plats för ett rikt ljusinflöde och ger en varm ton som sprider sig i hela huset. Det högkvalitativa köket från Noblessa med utrustning från Siemens ger gott om möjligheter för kulinariska upplevelser och bullbak. Ett rymligt vardagsrum med en färgrik fondvägg ger plats för umgänge och mysiga hemmakvällar. Det är ypperligt att ha ett badrum och en gäst-wc.
Närheten till ett riktigt bra skolområde med förskolor och skolor och ett välsorterat Bjärreds centrum ökar trivseln i pittoreska och mysiga Bjärred. Kommunikation till både Malmö och Lund är frekvent med bussar och man tar sig lätt till Kastrup med bil.
Gyllins ängar är ett frodigt och grönt naturreservat som ligger vid Öresund med gott om strövområden och ett rikt djurliv. Här kan man träffa på udda djurarter och fåglar som fågelskådare åker långt för att se. Domedeija mosse ligger nära och är ett populärt naturreservat.
Ett dragplåster är Skånes längsta brygga i folkmun Långa bryggan som är 689 meter lång och ger många tillfällen till bad under varma sommardagar med restaurang Bjerreds saltsjöbad längst ut.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy