Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Aspnäsvägen 83, Blästad, Linköping
Typ
Radhus
KVM
86.5 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Stilren och renoverad markplanstrea i toppklass med egen trädgård och uterum!

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad och trivsam bostadsrätt om tre rum fördelade på 86,5 kvm. Bostaden ligger på markplan och har en härlig uteplats samt inglasat uterum att nyttja. Hela bostaden inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor. Här är det enbart att flytta in och börja bo!

Rummen disponeras enligt ett nyrenoverat duschrum med toalett, dusch samt kombinerad tvätt och torktumlare, ett ljust och modernt kök i delvis öppen planlösning, två sovrum med tapetserade väggar i rogivande mönster, matsal, vardagsrum med stora sociala ytor, klädkammare, uteplats med gräsmatta, inglasat nybyggt uterum samt tillhörande trädgårdsförråd på tomten. Här får du en trivsam trädgård som vätter ut mot solsäkert läge samt en till uteplats som går att nyttja, belägen vid bostadens framsida. Lägenheten är attraktivt belägen i Ekholmen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker kombinationen av en lägenhet som inger huskänsla samtidigt som en oslagbar boendemiljö!

Aspnäset är ett trivsamt och lugnt område lokaliserat mellan Ekholmen och Ullstämma. Här bor du med närheten till utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter. Närhet till livsmedelsaffärer, restauranger, skola såväl som förskola, stall, grönområden och golfbana. Brf Övre Aspnäset är en stabil förening med låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd samt ett garage. Föreningen har dessutom en förmånlig månadskostnad på el tack vare ett gemensamt avtal.

Tillträde sker enligt överenskommelse med säljare. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy