Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gustafstorpsvägen 20, Ljungsbro, Linköping
Typ
Parhus
KVM
132.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
6 rum

EXKLUSIVT PARHUS MED STOR INSYNSSKYDDAD TRÄDGÅRD I FAMILJÄRT OCH BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Välkomna till detta ljusa, nybyggda och optimalt disponerade BR-parhus som präglas av mycket hög standard med påkostade och kvalitativa materialval så som kvalitetskök med vitvaror ifrån Smeg, gedigna brädgolv, spottar i taken samt två helkaklade badrum. Planlösningen disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop i och med den öppna planlösningen och det underbara ljusinsläppet. Här har ni fyra sovrum, med möjlighet till ett femte. Sovrummen är på övre plan och här finns också ett allrum som är perfekt som familjens mysiga TV-hörna. Köket utgörs av smakfulla snickerier i grått där ni har integrerat kyl- och frysskåp i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt en induktionshäll och takhängd fläktkåpa i rostfritt utförande. Köket erbjuder en stor köksö med sittplatser för ett mer socialt familjeumgänge. Vardagsrummet är stort och luftigt och har två utgångar till trädgården på baksidan. Här erbjuds ni hög komfort med vattenburen golvvärme på båda planen.

Trädgården är insynsskyddad och vetter i härligt österläge som bjuder både på morgon- och förmiddagssol samt eftermiddags- och kvällssol på gräsytan. Trädgården har en altan med plats för loungemöbler och grill och vidare finns en stor gräsmatta för spring och lek. I anslutning till altanen har ni även mycket god förvaring i ett förråd som är på 7 kvm. Det finns också utrymme för ett loungemöbel på framsidan av huset som erbjuder mer av solen nästan hela dagen. På husets gavel har ni en uppfart med plats för 2 - 3 bilar.

Välkomna till ett hem som ger Er ett bekymmerslöst boende i modern stil, där du och din familj kan njuta i ett område som är naturnära, tryggt och harmoniskt men som även ligger med närhet till city.

I Ljungsbro bor ni i ett familjevänligt område som är otroligt attraktivt bland unga familjer med och utan barn. Här finns allt familjen behöver så som närhet till förskola, skola, livsmedelsbutiker och goda kommunikationer in till Linköping stad. Här bor ni också nära skog och natur med närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa. Under sommaren är det mycket liv och rörelse vid Bergs slussar och många väljer att komma hit för att se på båtar, spela minigolf eller äta på de caféer och restauranger som finns här.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy