Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hildvägen 22A, Gamla Uppsala, Uppsala
Typ
Villa
KVM
204.0 kvm
Tomt
664 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välskött familjevilla med generösa ytor i populära Gamla Uppsala

Välkomna till Hildvägen 22 A och denna rymliga familjevilla med extra allt! Bostaden fördelar sig på två plan med generösa ytor i lugna och familjära omgivningar i Gamla Uppsala.

Entréplanet erbjuder en rymlig hall, badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum samt groventré med tvättstuga. På övre plan finner ni ett stort allrum, fyra sovrum samt ett nyrenoverat badrum med bastu. Bostaden omfamnas av en charmig, välplanerad trädgård med buskar och fruktträd, nyplanterad thujahäck för insynsskydd och i smidig anslutning till huset har man en uppfart med plats för 2 bilar. Uteplats på husets fram- och baksida för att kunna fånga solens alla strålar. Huset är i mycket fint skick och präglas av en hög standard med genomtänkta lösningar och påkostade materialval - här är det verkligen bara att flytta in och stormtrivas!

Gamla Uppsala är ett mycket lugnt och barnvänligt område och för familjeaktiviteterna med barnen finns flera omtyckta lekplatser i närheten av bostaden, samt Yrsa fotbollsplan. I närområdet finns förskolor med Yrsa förskola som närmsta skolan för barn mellan 1-6 år, och grundskolor som Gamla Uppsala skolan och Fredrika Bremersskolan samt flertalet restauranger. En stor livsmedelsbutik med mycket brett utbud som nås på fem minuter med bil och dessutom smidig förbindelse till city med stadsbuss och cykelvägar. Utmärkt pendlarläge med närhet till på- och avfart till E4:an. Närhet till det ständigt växande Gränbystaden, Gamla Uppsala högar och Röbo friluftsområde som erbjuder fina strövområden och motionsspår.

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

PLAN 1 - ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande och rymlig hall med generösa ytor med gott om plats för avhängning och önskvärt möblemang. Direkt åt vänster finner du trappan som leder upp till övervåningen. Till höger om entrédörren finns ett badrum. Dubbeldörrar i glas leder vidare in vardagsrum/kök.Här finns ett naturligt ljusinsläpp från fönster intill ytterdörren. Ljusa väggar och praktisk klinker på golv.

BADRUM
Helkaklat badrum utrustat med WC, Handfat med kommod med belyst spegelskåp ovan, ytterligare förvaringsskåp samt dusch-hörna med glasdörrar. Beige/brun kakel och klinker.

VARDAGSRUM/ALLRUM
Genom dubbeldörrarna i glas kliver du in i husets hjärta-vardagsrum-matsalsdel-kök i öppen social planlösning. Här finns plats för stort matsalsbord som rymmer hela familjen invid ett fantastiskt burspråk som ger rikligt med ljusinsläpp. Vidare finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel och övrig möblering efter önskemål. Här finns även en stämningshöjande braskamin. I burspråket finns även en altandörr som leder ut till baksidans trädäck där ni kan njuta av eftermiddag- och kvällssolen.Ljusa väggar och parkettgolv.

BIBLIOTEK/KONTOR
Rymligt rum med dubbeldörrar i glas. Idag används rummet som kontor/gästrum men kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sovrum om så önskas. Plats för stor säng och övrig möblering efter önskemål. Ljusa väggar och parkett golv.

KÖK
Ett välutrustat charmigt kök med köksö som delar av kök och matsalsdelen. Köket är utrustat med fullstor kyl, frys, inbyggd micro och ugn, spishäll och ovanliggande fläkt samt en diskmaskin. Mycket goda arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i både över och underskåp. Här finns även plats för ett matbord. Gröna skåpsluckor, bänkskiva i trä med vitt kakel ovan. Även här finns en altandörr som leder ut till baksidans uteplats. Ljusa väggar och klinker på golv.

GROVENTRÉ
Intill köket finner du groventrén som även rymmer tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, garderober, torkskåp, mindre förråd och gott om bänkyta. Utanför groventrén finns ett kallförråd. Ljusa väggar och klinker på golv.

PLAN 2

ALLRUM
Via trappan i hallen som tar dig upp till övre plan möts du av ett allrum med mycket fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier ut mot husets baksida. Här finns gott om plats för läshörna, tv-rum eller lekhörna, valen är många! Från allrummet kliver du även ut på den trevliga balkongen.
Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsbord samt övrigt möblemang, även utrustat med två garderober. Två fönster för fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Ytterligare ett rymligt sovrum med plats för sovrumsmöblemang och två inbyggda garderober. Fönster för fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för dubbelsäng och annan önskad möblering. Två garderober. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 4
Sovrum som kan inredas med stor säng och övrigt möblemang som önskas, här finns även en skjutdörrsgarderob. Två fönster för fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och parkettgolv.

BADRUM
Ett mycket rymligt badrum renoverat 2020, utrustat med både badkar och duschhörna, WC, kommod med dubbla handfat med skåp och spegel ovanför. Tre stora fönster som tillför rikligt med ljus. Marmorerat kakel och grått klinker på golv. Här finns även ingång till bastu.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2023-03-11 Energideklaration Besiktningutlåtande Hildvägen 22A

Länkar

Film

Allmän information

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

664 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

204 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hildvägen 22A

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Taxeringsår

2021

Värdeår

2000

Taxeringsvärde byggnad

3 410 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 545 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 955 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

UPPSALA GAMLA UPPSALA 59:4

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2000

Utförda renoveringar

2022: Utvändig målning av fasaderna, takrengöring, altan på ingången.
2022: En extra parkering.
2020: Nytt badrum övervåning.
2017: Nya köksmaskiner. Spis, mikro, ugn och fläkt.
2017: Nya skåp och maskiner i tvättstugan.
2017: Målat inomhus.

Övrigt: Fortlöpande underhåll vid behov.

Typ av byggnad

1 1/2-plansvilla

Typ av ventilation

Frånluft

Fönster

3-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark med isolering under plattan av cellplast.

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Trälagd altan på framsida och baksida.

Skorstenskommentar

Skorstens kontroll utförd våren 2022.

Ekonomi

Kommentar

Elkostnaden avser fjärrvärmen.
Vatten och avlopp avser även sophantering.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

10 453 SEK/år

Sotning

1 500 SEK/år

Årlig elförbrukning

26 600 kWh/år

Elkostnad

22 874 SEK/år

Hushållsel

21 173 SEK/år

Försäkringskostnad

8 000 SEK/år

Summa driftkostnad

64 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats för 2 bilar på uppfart

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 15/4 2016

Energiprestanda, primärenergital

68 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Claes Löhman

Kommentar

Atemp: 204.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Södra Delen Av Gamla Uppsala, Stadsplan (Beslutsdatum: 19671127)

Rättigheter last

Officialservitut: Väg

Rättigheter förmån

Officialservitut: Vattenledning

Rättigheter förmån

Officialservitut: Avlopp

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

4 497 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy