Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK
Adress
Silvervägen 1B, Stenby, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
64.0 kvm
Avgift
2 974 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Snyggt och modernt boende i Stenby

Nu erbjuds ett snyggt och toppmodernt radhus i två plan om totalt 64 kvm. Bostaden är fördelad på tre rum och kök, varav två sovrum. Ett större sovrum där det går att skapa två separata sovutrymmen. Bostaden har bra planlösning och riktigt snygg design. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett rymligt och modernt badrum med wc, dusch och egen tvätthörna med kombimaskin. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme och värmen går att reglera i varje rum. Uteplats med liten trädgårdstäppa. Ett otroligt prisvärt boende för dig som inte behöver mer än två sovrum och som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad. Parkeringsplats finns direkt utanför och ingår i avgiften.

Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt med närhet till matbutik, apotek, centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet. Busshållplats alldeles intill.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Hall: Hall med plats för avhängning i specialritad kapphängare. Ljusgrå granitkeramik på golv och målade väggar. Parti i antracitgrått smide och linjeglas som delar av hall och matplats.

Kök/vardagsrum: Bänkskiva i tålig komposit i mörkgrå kulör. Bänkskåp med lackerade fronter i en matchande mörkgrå kulör samt väggskåp med fronter i ljus kulör. Stänkskydd av stora plattor i mörkgrå granitkeramik. Rostfri diskho och LED-belysning i överskåp som bänkbelysning. Utrustning: Kombinerad kyl/frys i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggdnadsugn samt integrerad fläkt. Vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Stora fönsterpartier mot altanen. Mörkt parkettgolv och målade väggar samt en vägg med fondtapet.

Wc/dusch/tvätt: Helklaklat med en fondvägg av plattor i större format av grå granitkeramik med stor ballast i natursten. Tvättställ med en benställning i valnöt med hyllplan i laminat för extra förvaring. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns även värmepumpen placerad. Denna döljs bakom ett draperi i ljust varmgrått tyg. Arbetsbänk med två flyttbara vägghyllor. Badrumsspegel med integrerat eluttag, hylla för personliga accessoarer och dold förvaring bakom spegeln. Duschhörna med duschvägg i glas. Toalett.

ÖVRE PLAN:
Via den vackra trappan nås det övre planet med ett takfönster som skänker rikligt med naturligt ljus och även fungerar som uppstigningslucka till taket (vid kontroll).

Sovrum 1: Rymligt sovrum (eller vardagsrum om man så vill) med hel garderobsvägg. Stora fönster, mörkt parkettgolv samt ljusa väggar. Detta rum kan med fördel delas av för att skapa två separata sovplatser.

Sovrum 2: Bra rum med tre garderober, stort fönster, mörkt parkettgolv samt ljusa väggar.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Stenby Ängar Norr ÅR 2021 Stadgar Ordningsregler - Brf Stenby Ängar Norr

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 750 000

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

64 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Silvervägen 1B

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Kallförråd om ca 6 kvm.

Lägenhetsnummer BRF

33

Våningsplan

2

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stenby ängar Norr

Organisationsnummer

769637-1660

Allmän information

Föreningen består av 48 lägenheter i par-, rad- och kedjehus om två plan samt tillhörande förråd.

Brf bildades

2019

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via fiber.

Uppvärmning och ventilation

Värme: Frånluftsvärmepump från NIBE (vattenburen golvvärme på båda våningsplanen)
Ventilation: Mekanisk frånluft

Antal lägenheter

48

Byggnader

Byggår

2020

Ekonomi

Månadsavgift

2 974 SEK/månad. I avgiften ingår vatten, parkeringsplats, bostadsrättstillägg

Avgiftsförändringar

Avgiften höjs fr o m 1 juli 2023 med 20%.

Andelstal

1,4388

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uppgift om nettoskuldsättning kan ej anges då uppgifter om andelstal av årsavgift saknas i föreningens register.

Kommentar

Kostnad för uppvärmning avser även hushållsel.
Kostnad för hushållsavfall avser egen soptunna om 190 l.

Pantsättningsavgift

493 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

1 400 SEK/månad

Årlig elförbrukning

5 949 kWh/år

Försäkringskostnad

91 SEK/månad

Hushållsavfall

240 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 731 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats ingår i avgiften och finns direkt utanför bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl