Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Renlavsgången 200, Krusboda, Tyresö
Typ
Radhus
KVM
133.0 kvm
Tomt
189 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välplanerat radhus i superpopulärt barnområde!

Välkommen till detta smakfulla radhus på Renlavsgången 200 med en totalyta om 133 kvm beläget i det omåttligt populära familjeområdet Krusboda endast 25 minuter från city.
Detta tvåplansradhus är ett av de större husen i Krusboda och erbjuder ett fint skick, välplanerade ytor, helkaklade badrum, hemtrevligt kök samt en härlig uteplats där man insynsskyddat njuter av solen i ett attraktivt solläge!

- Flexibelt tillträde möjligt.
- Garageplats ingår.
- Välplanerad med fyra stycken sovrum.
- Genomgående fint skick.
- Fantastiskt område för barnfamiljen med skolor, bad, natur, bussar samt dagslivs på promenadavstånd.
- Direkt närhet till underbara Alby friluftsområde, Nyfors samt Tyresta naturreservat.

På framsidan finns en trädäckad altan med god plats för loungegrupp, här kan ni avnjuta en kaffe i morgonsolen! Baksidans tomt erbjuder gräsmatta samt en mycket trevlig del med stenplattor på marken. På denna baksida njuter du av många timmars solstrålar med eftermiddag/kvällssol. Här får du plats med både grillhörna, matplats, studsmatta och planteringar.

Entréplanet erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett trevligt familjekök med rymlig matplats intill stora fönster samt goda arbetsytor och full maskinell utrustning. I anslutning till köket finns ett förråd att nyttja till valfri förvaring.
Vidare nås det väl tilltagna vardagsrummet som kan möbleras med både en större soffgrupp och tillhörande möblemang samt en matplats där hela familjen och vänner kan samlas runt. Intill vardagsrummet nås ett av sovrummen, här med plats för säng, skrivbord, garderob och andra enklare möblemang.
På detta plan har man slagit i hop wc:n och tvättstugan och gjort om detta till ett badrum med wc, dusch och tvättmaskin.

På det övre planet finner vi bostadens tre rymliga sovrum, varav två har utgång till balkongen med tak som löper längs fasaden.
Här finns även ett helkaklat badrum med tillhörande bastu. Intill badrummet finns en klädkammare att nyttja för förvaring.

OMRÅDET:
Att Krusboda är ett av de mest barnvänliga områdena i Tyresö är inte svårt att förstå. På bilfria gator leker barnen på de härliga små gårdar som skiljer gatorna från varandra och i omgivning finns allt som passar de små, såväl som de något större.
I området finns matbutik, Krusbodabadet, skola och förskolor. Tyresö Centrum med sitt fulla service och detaljutbud ligger ca 5 minuter bort med bil.
Direktbussar till Stockholm City såväl som Gullmarsplan avgår från hållplats endast 1 min bort. Enkelt och praktiskt är nyckelordet.

NATUR/FRILUFTSLIV
Bo med underbar natur runt knuten där Alby friluftsgård finns med dess stora utbud av aktiviteter. Njut av grönområden, sjön, motionsspår och utomhusgym på sommaren, och under vintertid backar att åka pulka i, eller varför inte en tur till skridsko eller skida längs Alby sjöns isar?
Uddby gård i anslutning till Alby är också ett mysigt alternativ med bondgård och pittoreskt café! För variationens skull kan man även besöka Tyresö Flaten med dess fina bad.
På en lätt promenad når ni även Nyfors där ett vattenfalls porlande bäckar mynnar ut i sjön.

Sammanfattningsvis ett perfekt livsstilsboende för den aktiva barnfamiljen som önskar det bästa av såväl fritid som vardag. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy