Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kardemummagränd, Bergfoten/Trollbäcken, Tyresö
Typ
Radhus
KVM
117.0 kvm
Avgift
5 038 SEK / mån
Rum
5 rum

Läckert, modernt radhus i ett praktiskt område för familjen

Detta hem är REDO för försäljning. Anmäl ditt intresse via intresseformuläret eller kontakta ansvarig mäklare för mer information eller möjlighet till visning.

Letar du efter ett enkelt och nyproducerat hem som andas karaktär, arkitektur och charm? Välkommen till Brf Myntan i natursköna Tyresö och detta ljuvliga stadsradhus om 5 rok med dubbla uteplatser.
Här, på en återvändsgata mitt i ett uppvuxet område i natur och skärgårdsnära miljö endast 25 min från city finns nu detta mycket lyxiga radhus i två plan.
Huset har en sober nordisk arkitektur och design som smälter ihop fint med omgivningen. Stora fönsterpartier erbjuder ljusflöden av rang och den moderna och praktiska röda linjen för barnfamiljen är genomgående.

- Välplanerat radhus med två allrum, tre rejäla sovrum (möjligt som fyra), två badrum samt klädvårdsdel. Till detta dubbla utplatser och god förvaring.
- Solceller på tak som genererar ca 200-250 kWh/mån under sommarmånaderna.
- Nyskick rakt igenom - Bara att flytta in och bo utan bekymmer från första sekund.
- Tre sovrum samt ett allrum på övre plan. (Möjligt att nyttja som fyra sovrum).
- Öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum.
- Familjärt område med närhet till allt som barnfamiljen önskar erhålla i sin omgivning.
- Direkt närhet till vacker natur, badsjö, matbutik och utmärkta bussförbindelser till City.

Framsidan erbjuder ett förråd om 5 kvm för god förvaring upp till nock. Även plats för sittgrupp finns att tillgå där solen skiner från lunch till kväll.

Husets entréplan karaktäriseras av rejäla och ljusa ytor som i tillsammans med fina materialval och praktiska inslag erbjuder ett socialt plan för hela familjen. Vacker ekparkett och målade väggar är genomgående på planet.
Köket är stilrent och modernt med integrerade vitvaror, goda arbetsytor samt en rymlig matplats med fönster som vetter mot framsidan.
Vardagsrummet i öppen planlösning mot kök erbjuder god rymd för flexibel möblering. Från vardagsrummet med stora fönsterpartier når man utgång till baksidans rymliga altan.
I övrigt erbjuder entréplanet ett rymligt badrum med klädvårdsdel för tvätt och tork, samt förvaring under både trappa och intill hall.

Övre plan är ytterst välplanerat och erbjuder tre rejäla sovrum, ett allrum samt ett badrum av samma eleganta mått som det nedre badrummet. Allrummet går att dela av till sovrum och behovet finns.

I föreningen och i området finns, förutom lek i närliggande natur, skog och parkmiljö, en mindre lekplats.

Anmäl ditt intresse via formuläret idag för att inte missa information om eventuella förhandsvisningar.

NÄROMRÅDET

Området med nybyggaranda är mycket populärt vilket inte är förvånande då du har nära till populära Barnsjön, utmärkta busskommunikationer till city, ljuvliga naturområden, idrottsplatser, Trollbäckens centrum, Tyresö centrum samt mängder av skolor. På kort gångavstånd nås närbutik, flera förskolor samt Hanvikens skola (F-6), Njupkärrs skola (F-6) samt Bergfotens skola (F-6).
För den mer idrottsintresserade finns idrottsklass på Nyboda skola och för den musikintresserade finns här även musikklasser.
Kunskapsskolan och Engelska skolan är också två mycket populära skolor i kommunen.

TYRESÖ
Tyresö är känt för sin närhet till grönområden, skärgård och sjöar. I direkt anslutning till området finns flera badmöjligheter vid Barnsjön (5 min promenad), Långsjön, Drevviken samt Albysjön. I Drevviken går det förutom att bada, även att hyra kanoter och ge sig iväg på utflykt.
Föredrar du trevliga promenader kan jag varmt rekommendera strövområdena i Tyresta naturreservatet som ligger nära liksom Barnsjön/Nyfors och dess omgivande natur med löpspår och utegym.
Alby Friluftsgård är också en mycket populär plats för alla åldrar med badplats, pulkabacke, frisbeegolf och flera grillplatser. Här finns även mysiga Caféer och Uddby Gård med anor från 1400-talet. Här bedrivs idag djur- och naturförskola och på helgerna finns det ponnyridning och möjlighet att klappa getter och får. Under våren kan man besöka lammungar och detta är verkligen som ett litet miniskansen mitt i landsbygdsidyllen. Alternativen är helt enkelt många för den som gillar djur och natur!

Längre ut på Tyresö når man även äkta skärgårdsmiljön med flertalet ansedda båtklubbar, havsbad samt skärgårdsbåtar som tar dig ut till öarna eller slussen från Trinntorps brygga. På vägen dit kan man stanna till för en anrik slottsvandring på Tyresö slott eller varför inte njuta av en picknick på pittoreska Notholmen?

Vill man istället röra sig mot stadens puls så finns det utmärkta kommunikationer som nås på några minuters promenadavstånd med direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan och närliggande kommuner.
Det gynnsamma kommunikationsläget gör att du på 30 minuter från att du låser ytterdörren, är inne i stan. Bättre kan det inte bli!

Bor du i Brf Myntan får du den perfekta kombinationen av lugnt och lummigt tillsammans med närheten till kommunikationer och stadspuls. För den som cyklar finns faktiskt cykelväg hela vägen in till Södermalm.
Ta chansen när den finns, ni kommer inte ångra er en sekund!

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea

117 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kardemummagränd

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd till bostaden tillhör utan extra kostnad.

Lägenhetsnummer BRF

103

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Uteplats

Uteplats som motsvarar ca 25 kvm i sydostläge.
Solen skiner här från 07:00 till ca 13:00 sommartid.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Myntan

Organisationsnummer

769635-8907

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Myntan är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2018.
Föreningen består av 47 bostäder varav 39 är radhus och 8 bostäder i parhus.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har kollektivavtal för bredband och TV via Telia.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Värmepump-frånluft (el)
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning (FX).

Byggnadskommentar

Byggår 2020.

Utförda renoveringar

Då föreningen endast är två år gammal har de inte utfört några omfattande renoveringar eller underhållsarbeten.

Kommande renoveringar

Inga större renoveringar/underhållsarbeten är planerade i dagsläget (kontrollerat med ordförande 2023-02-08).

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns ett gemensamt cykelförråd.

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 038 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår kallvatten och sophämtning. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 310 kr/mån för tv/bredband/telefoni .

Avgiftsförändringar

I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat med ordförande 2023-02-08).

Andelstal

1,87183 %

Kommentar

I posten elkostnad ingår värme och hushållsel.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

1 333 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 333 SEK/månad

Antal personer i hushållet

5

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar 47 parkeringsplatser, en till varje lägenhet. Utöver en individuell P-plats finns boendeparkering i området.

Typ

P-plats

Kostnad

250 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

62 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy