Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Katterumsvägen 83, Pryssgården, Norrköping
Typ
Radhus
KVM
79.0 kvm
Tomt
174 kvm (tomträtt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

"RADHUS I PRYSSGÅRDEN MED INGLASAT UTERUM"

Varmt välkomna till detta mysiga radhus med både trädgård, balkong och inglasat uterum i soligt söderläge.
Här erbjuds en trivsam insida med ett genomgående fint skick och välplanerade ytor om 79 kvm som upplevs betydligt större.
På entréplanet hittar vi en inbjudande hall med praktiskt klinkergolv, ett smakfullt & välutrustat kök med plats för matbord samt ett härligt vardagsrum med bra möbleringsmöjligheter.
Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum som skapar det där perfekta extrarummet man gärna dröjer sig kvar i - och som förlänger sommaren & gör att vintern känns lättare.
Det övre planet bjuder på ett helkaklat badrum med både tvättmaskin & torktumlare samt två bra sovrum. Det ena sovrummet stoltserar med utgång till en soldränkt balkong utan insyn och det andra har en angränsande klädkammare, som likväl kan nyttjas som barnkammare eller kanske ett hemmakontor?

Plan & lättskött trädgård med lekvänliga gräsytor och en förrådsbyggnad. Härligt läge mot grönskande allmänning.

Här bor man i ett lugnt villakvarter i omtyckta Pryssgården.
Området har både gym, motionsspår och affär. I närheten finns även bra kommunikation som tar dig ner till Norrköpings centrala delar.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -
HALL med praktiskt klinkergolv och vita väggar. Här finns direkta avhängningsmöjligheter och bra förvaring i en garderob.

KÖK med ljust laminatgolv, tapetserade väggar och plats för matbord. Klassisk skåpinredning i ljusgrått matchas med fin bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd.
Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt och mikro i bekväm arbetshöjd. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande.

VARDAGSRUM med parkettgolv, vitmålade väggar samt luftiga och lättmöblerade ytor. Härifrån nås det inglasade uterummet som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet.

INGLASAT UTERUM med ljust golv, ljusa väggar och gott om plats för önskat möblemang. Glasade skjutdörrar mot trädgården förvandlar snabbt "inne till ute" och genererar ett magiskt ljusinsläpp.

- ÖVRE PLAN -
DUSCHRUM med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns dusch med glasdörrar i industristil, wc, handdukstork, handfat med kommod, tvättmaskin & torktumlare samt vägghängda skåp med bra förvaring.

SOVRUM 1 med ljust laminatgolv och väggar målade i en behaglig grön nyans. Gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Från detta sovrum nås balkongen med ett soldränkt söderläge och fri utsikt över trädgården & grönskande omgivningar.

SOVRUM 2 med ljust laminatgolv och tapetserade väggar. Utmärkt förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och ytterligare förvaring erbjuds i en anslutande & rymlig klädkammare. Detta utrymme har ett fönster och kan likväl nyttjas som exempelvis barnkammare eller hemmakontor.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2023-02-03 Frågelista

Länkar

Film 3D

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

174 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

79 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Katterumsvägen 83

Ort

Norrköping

Kommun

Norrköping

Taxeringsår

2021

Värdeår

1956

Taxeringsvärde byggnad

823 000 SEK

Taxeringsvärde mark

871 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 694 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

NORRKÖPING ROSENBÖNAN 7

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1956

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Tomträttsavgäld

10 603 SEK/år

Tomträttsavgäld slutdatum

2035-01-01

Tomträttsavgäld uppsägning

Tidigaste uppsägningsdatum: 2035-01-01 därefter med 40 års perioder

Tomträttsavgäldsperiod

Avgäldsperiod: 10år från 2015-01-01

Tomträttsupplåtare

212000-0456
NORRKÖPINGS KOMMUN

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

29 200 SEK/år

Årlig elförbrukning

4 630 kWh/år

Elkostnad

9 325 SEK/år

Försäkringskostnad

6 402 SEK/år

Summa driftkostnad

44 927 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Norrköping Rosenbönan Ga:1

Planer och bestämmelser

Del Av Pryssgården M M, Stadsplan (Beslutsdatum: 19540408)

Planer och bestämmelser

Rosenbönan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19560529)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

1 219 750 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl