Länk kopierad!

Visningar

sön 5 feb
Bokad visning, kontakta mäklaren för tid!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Runstens byväg 97, Runsten, Grödinge
Typ
Parhus
KVM
113.0 kvm
Avgift
5 096 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härligt parhus med fantastisk tomt!

Välkommen till detta fina Parhus på hela 113 kvadrat i natursköna Runsten Village. Här bor man bekvämt med 4 bra sovrum, två badrum samt en härlig social och öppen planlösning. Två uteplatser varav den på baksidan är bland de större i området och med solläge större delen av dagen och fram tills solen går ner. Under förmiddagen kan man njuta av förmiddagssolen på altanen på framsidan.

Runstens byväg 97 ligger i ett helt nytt område med tillgång till fina skogspartier och vackra grönområden. Det är ett område som är lugnt och tryggt att bo i. Bostadsområdet är byggt runt vacker natur som öppna fält, en rogivande och mäktig skog perfekt för svampplockning och långa promenader. Inom gångavstånd har du även Runsten Equestrian en ridanläggning i världsklass, där det även finns en restaurang som serverar lunch och middagar. Där garanteras stallplats/platser till alla som bor i Runsten Village. En kort biltur bort är Riksten och Tullinge, där du finner allt från matvarubutik och pendeltåg. Till Tungelsta tar det ca 15 minuter, där du finner pendeltåg och trevliga restauranger. Dessutom hittas Stockholm city ca 35 min från bostaden. Barn boende i området är garanterade skolskjuts med taxi till Tungelsta skolan.

På tomten finns även ett förråd med plats för trädgårdsredskap.

Föreningen äger marken.

Allmän information

Pris

3 395 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

113 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Runstens byväg 97

Ort

Grödinge

Kommun

Haninge

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Externt förråd.

Lägenhetsnummer BRF

1029-1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Hall
Trevlig entré med gott om plats för avhängning samt hallmöbler. Mörkt klinkergolv som övergår i ett parkettgolv som enhetligt löper vidare genom huset.

Badrum
Generöst badrum med mörkgrått klinker och vita kaklade väggar. Inrett med WC, handdukstork, handfat med vit kommod och spegelskåp med belysning ovan och badkar med dusch. Tvättmaskin och torktumlare under vit arbetsbänk med förvaring ovanför. Här finns även husets värmepump från Nibe

VARDAGSRUM/Kök
Stort vardagsrum /kök med en härlig öppen och social planlösning. Utgång till den härliga framsidan med trädäckad altan och gräsmatta. Perfekt att kunna ha grillen nära köket! Här finns plats för plats för soffgrupp samt matplats för 4-6 personer. Köksutrustning i form av hel kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn,fläkt samt inbyggnadsmikro.

Sovrum 1
Husets första sovrum som med fördel kan nyttjas som kontor eller som idag ett tv-rum. Utgång till den fantastiska baksidan.


Uteplats/baksida
Fantastisk baksida med både gräsmatta och stort bergsparti som sträcker sig långt upp. På baksidan har man även en trädäckad altan. Här njuter man av kvällssolen

Allrum
Mysigt allrum som är perfekt som barnens vardagsrum. Här finns plats för tv och soffgrupp.

Sovrum 2
Trevligt sovrum med gott om plats för säng och skrivbord. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Utsikt mot husets baksida.

Sovrum 3
Fint sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Utsikt mot husets baksida.

Sovrum 4
Generöst föräldrasovrum med plats för dubbelsäng. Härlig walk in closet med gott om plats för förvaring. Utsikt mot framsidan.

Duschrum
Mörkgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Inrett med WC, handfat med kommod, handdukstork, spegelskåp samt dusch.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Runsten 2 i Haninge

Organisationsnummer

769636-8898

Allmän information

För mer specifik information går det även att kontakta BRFen på info@brfrunsten2.se

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber finns indraget med näterverksuttag i samtliga rum.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump NIBE, vattenburen golvvärme

Utförda renoveringar

Två års garantibesiktning utförd.

Ekonomi

Månadsavgift

5 096 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, avlopp, väg.

Andelstal

6.3239

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Driftskostnad

2 000 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 000 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

2 platser framför huset.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2021 Stadgar

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta