Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 500 000 SEK
Se budhistorik
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skattegårdsvägen 248, Vällingby / Vinsta, Vällingby
Typ
Radhus
KVM
105.0 kvm, biarea 9.0 kvm
Tomt
148 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till Skattegårdsvägen 248!


På populär adress i Vällingby Vinsta presenterar jag nu stolt detta familjära och mycket exklusiva radhus om 105 kvm fördelat på fyra rum och kök. Här erbjuds ett toppmodernt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck och lägg dessutom till den fantastiska uteplatsen på baksidan som erbjuder fest för de vuxna och lek för barnen. Sätt guldkant på familjens vardag genom att förvärva detta drömboende för både de små och stora - Välkomna hem!

Vi kliver in och möts direkt av den harmoniska hemkänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla. Strategiskt placerad intill entréhallen hittar vi en gäst-wc som är stilrent inredd med klinkers i snygg marmor och vita kakelplattor som pryder väggarna. Vi fortsätter in några steg och hamnar i bostadens nav och hjärta - kök och vardagsrum i en fantastiskt öppen och social planlösning. Här vill man samla vänner och familj och njuta av samvaro och goda middagar tillsammans. Köket är stilrent med mörkgrå lådfronter och detaljer i mässing - det här köket kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Vardagsrumsdelen erbjuder gott om plats för den stora familjesoffan, tillhörande soffbord samt media-möbel. Här finns även utgång till uteplats med stort trädäck.

En trappa upp hittar vi familjens privata avdelning med tre harmoniska sovrum och ett stort och lyxigt badrum med badkar. Master bedroom erbjuder gott om plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ypperliga förvaringsmöjligheter i två garderober med stilrena fronter. De andra två sovrummen är båda ljusa och lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Här på övervåningen har vi tillsist familjens stora och luxuösa badrum som rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin. Även det stilrent inrett med marmorerad klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder på väggarna.

Här bor ni enkelt med mycket barnfamiljer i området. Garage i länga med eldriven garageport samt parkeringsplats på uteparkering. Stort förråd om ca 9 kvm på framsidan av huset som rymmer både trädgårdsartiklar som barnens cyklar. Omtyckt familjeområde med närhet till stora grönområden, lekplats, förskola, skola och stormarknad samt busshållplats med bra förbindelser till Spånga centrum samt Vällingby City med all tänkbar service. Promenadväg till Mälaren med härliga strövområden och bad.

Om ytterligare frågor skulle uppstå gällande bostaden och området är ni varmt välkomna att kontakta ansvariga fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla samt övrig hallmöbel om så önskas. Marmorerad klinkers på golvet och ljusa väggar.

Gäst-wc

Stilrent gäst-wc med marmorklinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning.

Kök

Modernt och rymligt kök med grå skåpluckor och lådfronter samt beslag i mässing. Ordentliga arbetsytor på arbetsbänk i marmorerad komposit som fortsätter upp på väggen som stänkskydd. Häll, integrerad diskmaskin samt mikro och ugn i högskåp bredvid kyl och frys. Utgång till bostadens altan på framsidan. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket som erbjuder plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Utgång till bostadens uteplats med trädäck. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Ljust och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Platsbyggda garderober för ytterligare förvaring. Parkett på golvet och ljusa väggar.

Sovrum 2-3

Perfekta sovrum för barnrum/gästrum eller hemmakontor. Plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Parkett på golvet och ljusa väggar.

Badrum

Exklusivt badrum med marmorklinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Stort tvättställ med kommod, wc, spegelskåp samt duschhörna med badkar. Tvättmaskin och torktumlare med snygg arbetsbänk ovan.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2023-01-21

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

148 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

105 kvm

Biarea (BIA)

9 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Skattegårdsvägen 248

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1974

Taxeringsvärde byggnad

1 425 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 199 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 624 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM SVARTVIDET 24

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1974

Typ av byggnad

Radhus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Direktverkande el, elburen golvvärme samt luft/luftvärmepump

Stomme

Lättbetong, trä

Fasadtyp

Betongelement

Bjälklag

Betong

Ekonomi

Kommentar

I samfällighetsavgiften så ingår det garage i längan, bredband från Tele 2, sophämtning och snöröjning.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

13 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

12 000 kWh/år

Elkostnad

20 000 SEK/år

Försäkringskostnad

5 000 SEK/år

Summa driftkostnad

38 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Stockholm Svartvidet Ga:1

Planer och bestämmelser

Vinsta Vii, Stadsplan (Beslutsdatum: 19730130)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Villa - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

4 098 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl