Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drevkroken 14, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Villa
KVM
189.0 kvm, biarea 29.0 kvm
Tomt
1 254 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

SOLBADANDE FAMILJEVILLA, PÅ TOMT OM HELA 1.254 KVM!

Rymlig familjevilla med tre välplanerade bostadsplan, totaltytan utgör hela 218 kvm! I det påkostade köket från Puustelli ryms matbord för hela familjen, vägg i vägg med köket ligger det soliga och generösa vardagsrummet med matsalsdel. Idag finns 4 sovrum varav 3 sovrum är placerade på övre plan. Om familjen växer så finns möjlighet att skapa ytterligare sovrum. I bostaden finns hela 3 badrum, samt bastu i suterrängvåningens relaxdel! Öppen spis finns. Luft-/vattenvärmepumpen ger bostaden låga driftskostnader. I villan finns även det som den större familjen ofta saknar: mycket goda förvaringsmöjligheter!

ENTRÉPLAN, MED TVÅ ENTRÉER. Huvudentréns möblerbara hall hälsar vänner och familj välkommen hem, i den luftiga hallen finns yta för ytterkläder och skor. I bostadens tillbyggnadsdel från 1997 finns planets andra entré med hall och fin yta för ytterkläder och skor i en mer dold placering, är detta kanske vardagens huvudentré? I köket lagar man gärna goda middagar tillsammans med familj och vänner. Många meter arbetsbänk av exklusiv och vacker granit gör gemensam matlagning och bakning möjlig, utan att krocka. I köket finns yta för matbord som rymmer 5-6 personer utan problem. Vägg i vägg med köket ligger vardagsrummet med matsalsdel som inbjuder till de stora middagsbjudningarna, endast antalet iläggsskivor i matbordet begränsar antalet glada gäster runt bordet. Det soliga sällskapsrummet har stora fönsterytor i såväl söder- som i österläge vilka ger fantastiskt ljusinsläpp! På planet finns också ett sovrum och ett helkaklat badrum med dusch!

ÖVRE VÅNINGSPLAN. Via två takfönster strålar solljuset till allrummet som rymmer soffa, tv-möbel och kanske en skrivbordshörna? På planet finns också tre fina sovrum med fönster i högt fritt läge, en fantastisk walk-in-closet som rymmer den riktigt klädintresserades alla favoritplagg samt ett helkaklat badrum med generös duschyta.

BOSTADSPLAN I SUTERRÄNG, MED TVÅ UTGÅNGAR TILL TRÄDGÅRDEN. På planet finns det efterlängtade stora allrummet som gör det möjligt för familjens ungdomar att bjuda hem många kompisar på besök och övernattning. Ett extra plus är allrummets generösa öppna spis som ger myskänsla då det eldas. På planet finns även en skön relaxavdelning med ett rymligt hörnbubbelbadkar och bastu med två generösa lavar i vinkellösning. I många garderober och ett rymligt förrådsrum finns plats för det man vill spara till längre fram. Den väl tilltagna tvättstugan förenklar tvätthanteringen, här finns även fin förvaring av nytvättad frotté och linne, tvättstugan har även separat utgång till tomten. I tvättstugan finns också bostadens luft-/vattenvärmepumpen installerad.

ÖVRIGT. Solig, vacker och intressant böljande tomt om hela 1.254 kvm! För den trädgårdsintresserade kan det nog inte bli så mycket bättre! Tomten är fylld med perenner och buskar som blommar vackert under sommarmånaderna. Flera vackra träd ger den soliga tomten karaktär och skuggade partier. Här finns även berg i dagen som ger känslan av västkustens klipphällar vilka snabbt värms upp av solens strålar. På tomten finns också en anlagd uteplats i söderläge samt en generös terrass i västerläge, vilken delvis ligger under skyddande tak. Terrassen har en ljuvligt vacker och rogivande utsikt mot tomtens parkliknande slänt!
Bostadens fantastiska läge har kort promenadavstånd till allt som ger vardagslyx för barnfamiljen. Med ett promenadavstånd om ca 3 minuter ligger Starbo Parklek, en populär lekpark med allt som ett mindre barn kan önska sig. Starbo Parklek är den självklara samlingsplatsen för områdets leksugna barn, i anslutning till parken finns generösa plana gräsytor för bollspel och lek utan inslag av biltrafik. Ytterligare vardagslyx är det korta promenadavståndet till förskolor, skolor och Spånga Torg med en mångfald av butiker och fantastiska kommunikationer vilket gör vardagspusslet lätt att lägga. Från Spånga station till Odenplan reser man på ca 11 minuter, åker man vidare till Stockholms Central tar resan totalt ca 14 minuter. Välkommen till Drevkroken 14!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy