Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Berga Bergaro 2, Stora Sundby, Eskilstuna
Typ
Villa
KVM
80.0 kvm
Tomt
1 676 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Möjlighet till generationsboende med Bullerbyn-känsla

Varmt välkommen till Berga Bergaro 2 och denna charmiga fastighet med Bullerbyn-känsla. Här finner du en charmig tomt med flertalet byggnader på tomten och ett under bart ostört samt lantligt läge. Huvudbyggnaden välkomnar med en rymlig hall som är i anslutning till bostadens rejäla kök som är fullt utrustat med allt från ugn till spis, diskmaskin, kyl/frys och diskho. Här finns även gott om plats för ett rejält matbord för hela familjen samt vänner. Köket har ett nylagt golv från 2019. Vidare in i bostaden på entréplan har vi en passage med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett delvis kaklat badrum med tvättorn, badkar, toalett och handfat. Det rymliga vardagsrummet rymmer en större soffgrupp med tillhörande soffbord samt en större mediamöbel för ultimat komfort i ett luftigt vardagsrum.
Väl på övreplan möts vi direkt av en allmän yta som i dagens läge används som ett hemmakontor. På övreplan har vi även bostadens två sovrum som båda har tillgång till rejäla kattvindar. Perfekt för förvaring. På övreplan finns även en gästtoa som är utrustad med toalett, kommod och spegelskåp. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är målade.

För den trädgårdsintresserade så finns det flertalet vackra växter samt träd planterat på tomten. Här finner du allt från äppelträd till valnötsträd, hasselnötter, Blåbärsbuskar, björnbär, krusbär. Trädpioner, pioner, rosor, klematis, liljor och lavendel och ett stort antal med andra olika perenner. En sann sommaridyll.

Detta är en otroligt charmig fastighet som är belägen i Stora Sundby med ett otroligt charmigt och lantligt läge. Perfekt som permanentboende för dig som vill ha ett lantligt boende eller till dig som önskar att ha ett generationsboende. Den föredetta huvudbyggnaden behöver lite renovering men kan enkelt göras om till fullt beboligt.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy