Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mellanvägen 3, Tyresö Strand / Gimmersta, Tyresö
Typ
Villa
KVM
192.0 kvm, biarea 2.0 kvm
Tomt
1 970 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Magnifikt hem på ljuvlig tomt i idylliskt område!

Fin villa med stor och solig tomt, pool och bergvärme i högt eftertraktade Tyresö Strand - Gimmersta.

Villan (om/tillbyggd i början av 2000-talet) mäter 192 kvm fördelat i enplan med sluttningsdeldär ni erbjuds massiva ljusflöden, utmärkt fördelning i rum, trevlig interiör samt enormt härliga sociala ytor inne som ute.
Den privata utemiljön erbjuder en tilltagen terrass med gott om utrymme för flertalet loungegrupper, matgrupp såväl som önskvärt möblemang. Detta i bästa solläge från morgon till kväll.
Har kan du avnjuta morgonkaffet till fåglarnas sång, kanske följt av ett morgondopp i poolen eller närliggande Albysjön? Avsluta sedan sommarkvällen i solnedgång samtidigt som familjens kubbmästerskap avgörs på den generösa gräsytan. Ren och skär harmoni utlovas.

I Tyresö Strand - Gimmersta erhåller din familj en trygg och bullerby-liknande boendemiljö med direkt närhet till badsjö, storslagen natur, idrott samt skärgård.
Familjefavoriten Alby friluftsområde finns inpå knuten där man finner bondgård, café, elljusspår, flertalet badplatser och en förskola där djur och natur är en del av vardagen.
Trots områdets lantliga läge och känsla finns alla de viktiga bitarna för vardagspusslet på plats där ni inom bekvämt gång och cykelavstånd når flera av Tyresös bästa skolor, utmärkta kommunikationer till city och Strandtorget med fullstor matbutik, café samt restaurang. Helt enkelt ett ljuvligt boende med det bästa av två världar endast 25 min från storstadens puls.

- Sällsynt chans!
- Läge, läge och återigen läge. Besök området och ni kommer att falla direkt.
- Bergvärme, fiber, FTX-ventilation.
- Generös, insynsskyddad och plan tomt i ett perfekt solläge sydväst.
- Stora utemiljöer med pool som badar i sol från morgon till kväll.
- Ljuvliga sociala ytor med högt i tak, öppen planlösning samt vackra ljusflöden.
- 7 rum varav 5 sovrum, två badrum, gäst-wc samt goda förvaringsmöjligheter.
- Ombyggt -2001 & tillbyggt -2004.
- Albysjön med sandstrand nås på badrocksavstånd.
- Rakt igenom en lugn, tyst och lantlig känsla i boendemiljö. Samtidigt finns alla vardagens praktiska inslag runt hörnet.
- Trevligt anlagd trädgård med planteringar, omgärdande avenbokhäck, bärbuskar samt fruktträd.

Väl i entréplanet möts vi av en stor och inbjudande hall med gott om rymd för förvaring av ytterkläder och skor. Till höger finns två rejäla sovrum belägna och centralt i planet villans första badrum.
Från hallen når man ingång till källardel med gott om förvaringsmöjligheter.

Vidare sätter vi fötterna i den grandiosa trappan som leder oss till övre plan, NU börjar man känna att det som komma skall är något alldeles extra....
I det övre planet slås man omgående av ljuset, rymden, takhöjden och den enormt sociala planlösning som är så högt eftertraktad i dagens hem.
Vardagsrummet är ett rum som inget annat, här har man hela sjutton (!) fönster som skänker massiva ljusflöden från morgon till kväll. Rymden är slående där ni kan möblera helt efter tycke och smak utan förbehåll. Även läcker braskamin finns som skänker mysfaktor såväl som en extra värmekälla.

I öppen planlösning finner vi köket och den intilliggande matplatsen som rymmer sittande gäster av stor skala.
Köket, ett socialt arbetskök i vinkel erbjuder alla de inslag som den passionerade hemmakocken söker. Här finns goda bänkytor, centrerad köks-ö, fullskalig maskinpark samt ett walk in-skafferi.

I privat del av planet finner vi planets tre sovrum samt en gäst-wc. Master bedroom ligger avskilt beläget med badrum en suite, utgång till altanen/poolen samt gott om förvaring i garderobsvägg.

Utemiljöerna nås genom tre altandörrar och erbjuder stor altan (delvis under tak) samt pool med skjutbart tak. Solen skiner här från den tysta morgonens fågelsång och hela vägen till dess att ni då och då kommer kunna höra Uddby Gårds kossor som råmar i sommarkvällen.
Den rejäla trädgårdstomten är som klippt och skuren för den lekfulla barnfamiljen och erbjuder stora och plana gräsytor där fotbollar, hockeypuckar och kubbträn kan vina fritt.
På tomten finns även en förvaringsbod.

Enligt detaljplan för området så får garage uppföras om 40 kvm. Samt som alltid ett Attefallshus om 25 eller 30 kvm för den som önskar det.

NÄROMRÅDET GIMMERSTA / TYRESÖ STRAND
I området finns Albysjön belägen med sandstrand och gräsytor. Intilliggande Alby friluftsområde med bland annat större badplats, elljusspår, café, utegym och bondgård är en riktigt familjefavorit som erbjuder något för alla åldrar.
I närområdet når ni flertalet populära förskolor samt ansedda Strandskolan (ÅK F-9) och Tyresö Skola (ÅK F-9).
På kort promenadavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang och infartsparkering.
Från Strandtorget avgår direktbussar till och från Gullmarsplan och Stockholms C (Vattugatan) med tät tidtabell under rusningstider. Övrig busstrafik finns att tillgå under dygnets alla timmar.
Vid Strandtorget finns även idrottshall, fotbollsplaner samt utegym.

På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, Strandbadet samt anrika Tyresö Slott. Längre ut på halvön finns Trinntorps båtbrygga där Skärgårdsbåtar angör.
Varför inte en helgtur ut i skärgården eller ta båten i till stan en helgdag. Eller så packar ni picknick-korgen och besöker pittoreska Notholmen som nås från den storslagna slottsparken som omgärdar Tyresö slott. Vill man istället ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända naturreservat som Tyresta och Erstavik att tillgå.

Tyresö erbjuder även fullskalig golfbana, simhall, ishallar, samtliga stora gymkedjor och har stora och välskötta ungdomsverksamheter för idrott.

Boka din visningstid och missa inte detta sällsynta tillfälle.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy