Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sturegatan 40A, Backarna, Eslöv
Typ
Villa
KVM
200.0 kvm, biarea 24.0 kvm
Tomt
1 987 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla på stor tomt på Sturegatan!

Välkommen till Sturegatan 40A! Här kan vi presentera ett hus på en lummig skafttomt som passar utmärkt för den stora familjen. Med möjlighet till 6 sovrum, generösa sociala ytor och en väl tilltagen utemiljö är detta huset perfekt att växa i. På bottenplan finns praktiska utrymmen såsom badrum, tvättstuga samt kök men också perfekta umgängesytor med öppen planlösning och stora fönsterpartier som vetter ut mot den härliga trädgården. Övre plan erbjuder en mer avskild del med ytterligare ett badrum, flertalet sovrum eller möjlighet till kontor samt goda förvaringsmöjligheter. Tomten är bostadens oas med goda solchanser tack vare söderläget. Här finns flertalet uteplatser, egen köksträdgård och stor plats för familjens yngsta att bli av med lite energi. Från Sturegatan bor du med närhet till skola, förskola samt Trollsjön. Tågstationen ligger endast ett stenkast bort. Missa inte visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen till Sturegatan 40A och den stora välkomnande hallen. Här finns gott om plats för förvaring- och avhängningsmöjligheter. Ingång från båda framsidan och trädgården. Klinkergolv och målade väggar. Golvvärme finns.

Tvättstuga/Dusch/Bastu:
Direkt till vänster nås den rymliga tvättstugan med allt som behövs för klädvård. Arbetsytor, förvaring, vask, torktumlare och tvättmaskin gör att utrymmet fyller sitt syfte. I det helkaklade utrymmet finns också en dusch med intilliggande bastu. Allt perfekt för en spakväll! Golvvärme finns.

Sovrum:
Till höger om entrén nås det första sovrummet som ger plats för säng och avlastningsmöbler. Rummet används idag för kontor och förvaring. Parkettgolv och målade väggar.

Kök:
Köket är stort och inbjudande med träluckor som passar de flesta. Utrymmet ger gott om plats för att familjen ska kunna laga mat tillsammans. Utrustningen består av diskmaskin, spis, fläkt, vask, ugn i bekväm arbetshöjd samt kyl och frys i fullhöjd. Lättskötta ytor underlättar städningen. I köket finns också plats för ett stort matbord. Skeppsgolv och målade väggar.

Matplats:
För effektivt flöde av värme och en genomgående känsla ligger kommande tre utrymmen i fil men öppen känsla. Mellan kök och vardagsrum ligger ett utrymme som är perfekt för matsal. Här finns plats för ett härligt långbord som bjuder in till festligheter med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusflöde. Härifrån finns också en utgång mot den härliga uteplatsen. Parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum:
Vidare når vi det generösa vardagsrummet som ger plats för hela familjens stora soffhörna som blir perfekt för fredagsmyset. Från braskaminen får man mysfaktor under årets kallare månader. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum:
På bottenplan finns ytterligare ett sovrum som ger plats för en säng, avlastningsmöbler samt inbyggda garderober med skjutdörrar (nyrenoverade). Parkettgolv och tapetserade väggar(en vägg klädd i träpanel).

Badrum:
På bottenplan finns ett stort badrum i neutrala färgval på helkaklingen. Utrymmet är väl tilltaget och erbjuder en stor dusch, WC samt handfat. Gott om plats för förvaring finns. Golvvärme finns.

ÖVRE PLAN:
Hall:
Vidare på övre plan nås vi först en hall som sammanbinder alla våningens rum. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 3:
Till höger om trappan nås två sovrum där det första ger utrymme för säng, skrivbord och/eller avlastningsmöbler. Härifrån nås också den stora balkongen i söderläge. I rummet ligger parkettgolv och vi har målade väggar.

Sovrum 4:
Direkt i anslutning till det tredje sovrummet finns nästa sovrum som också ger plats för säng, skrivbord och/eller avlastningsmöbler. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 5:
Vidare nås husets femte sovrum som är något större än de senaste två. Med härligt ljusinsläpp ges ett välkomnande intryck. Här ges plats för säng, skrivbord samt mycket förvaring vid behov. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 6:
Det sista sovrummet är också väl tilltaget med utrymme för säng, skrivbord eller förvaring. Härligt ljusinsläpp från fönsterna. Parkettgolv och målade väggar.

Walk-in closet:
Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter med bland annat en generös walk-in closet på övre plan. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum:
På övre plan finns också ett generöst badrum med allt som behövs. Här finns badkar samt handfat med kommod. Helkaklat utrymme i neutral design. Golvvärme finns.

WC:
Det sista utrymmet är en gästtoalett som erbjuder WC och handfat. Klinkergolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Info undersökningsplikt fastighet Fastighetskarta-2023-01-24

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 795 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

8 varav 6 Sovrum

Tomtareal/mark

1 987 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

200 kvm

Biarea (BIA)

24 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sturegatan 40A

Ort

Eslöv

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1977

Taxeringsvärde byggnad

2 077 000 SEK

Taxeringsvärde mark

826 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 903 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV BJÖRKEN 24

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1977

Typ av byggnad

1,5-planshus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster och 3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Direktverkande el, luft/luft-värmepump samt braskamin

Stomme

Lättbetong

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Bjälklag

Lättbetong

TV/Internet beskrivning

Fiber finns.

Uteplatsbeskrivning

Mycket trevlig trädgård som inte bara är väl tilltagen utan ligger väldigt insynsskyddad tack vare skafttomten. Trädgården visar sin fulla prakt från våren och framåt med varierande blommor varje månad. Tomten är väl genomtänkt med prunkande rhododendronbuskar, häckar som blir som en egen oas och flera uteplatser. Tomtens läge är perfekt med söderläget som ger sol hela dagen. För den som är odlingsintresserad är trädgårdslandet det perfekta stället att gå loss på! På tomten finns också en del som är mycket lummig och är perfekt för barnens kurragömma.

Övriga byggnader

Carport med intilliggande förråd. Trädgårdsbod finns på tomten som kan användas för trädgårdsredskap eller liknande.

Ekonomi

Kommentar

Kostnad för försäkring tillkommer.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 853 SEK/år

Sotning

700 SEK/år

Renhållning

3 765 SEK/år

Årlig elförbrukning

16 000 kWh/år

Elkostnad

39 364 SEK/år

Summa driftkostnad

49 682 SEK/år

Antal personer i hushållet

1

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Mycket goda parkeringsmöjligheter med både carport och en gruslagd uppfart som ger plats för flertalet bilar.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19401206)

Planer och bestämmelser

618-Björken, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19750124)

Inteckning

Inteckningar

14

Totalt belopp

2 650 000 SEK

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Att bo i Eslöv är att bo mitt i Skånes hjärta. Allt fler väljer att flytta hit. Småstadsidyllen, naturen och fina rekreationsområde lockar samtidigt som du har nära till allt ? bra service, härlig shopping och trevliga restauranger och mataffärer. Bra boende och attraktiva huspriser i kombination med bra pendlingsmöjligheter med buss och tåg till storstäderna gör att många flyttar hit.

I kommunen bor det drygt 34 000 invånare varav 20 000 i centralorten Eslöv. Många barnfamiljer väljer att bosätta sig här och Eslöv klättrar på ?Bäst att bo-rankingen?. Kommunen har som mål att 2025 vara Skånes bästa kommun att bo och verka i. Här strävar man efter att ha en levande landsbygd. I Eslöv finns flertalet förskolor och skolor inklusive gymnasieskola och vuxenutbildning. Från tätorterna runt om i kommunen finns det bra bussförbindelser in till centralortens skolor och serviceutbud.

Här hittar du ett rikt föreningsliv. Med idrottsanläggningar, simhall, äventyrsbad och vackra naturområden är det lätt att ha en aktiv fritid. För dig som gillar att vara ute i naturen finns det gott om vandringsstigar och leder längs omväxlande natur, sjöar och kulturhistoria.

Runt Trollsjön finns ett vackert parkområde där det arrangeras konserter och danskvällar under sommaren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl