Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Himnavägen 32, Linghem, Linköping
Typ
Radhus
KVM
96.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Trivsamt radhus med optimalt läge i Linghem!

Välkommen in i detta bostadsrättsradhus på Himnavägen om 96 kvadratmeter!
Bostaden utgörs av fyra rum och kök som tillsammans bildar en ljus och barnvänlig atmosfär som det bara är att flytta in och börja trivas i. Här finner du kvaliteter som genomgående stora ljusinsläpp, fräscha ytskikt och två uteplatser med många soltimmar.

Bostadens entréplan består av en välplanerad och inbjudande hall med goda förvaringsutrymmen i garderober. Köket är ljust och öppet med vita köksluckor, vitt kaklat stänkskydd och erbjuder all utrustning som behövs i ett kök samt plats för ditt matbord. I hallen har du tillgång till gästtoaletten som är smakfullt inrett med svart klinkergolv och vita väggar med utrustning som toalett, handfat i kommod, spegelskåp samt ett vädringsfönster för att få in ett naturligt ljus. Vidare når vi bostadens öppna vardagsrum som erbjuder härliga umgängesytor och stora fönster med utsikt över baksidans mysiga uteplats med altan.

På bostadens övervåning finner du tre rymliga sovrum, ett badrum samt en klädkammare.
Det största sovrummet är rymligt och harmoniskt med fint ljusinsläpp, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Från detta rum når man även bostadens balkong med utsikt över den lummiga innergården. De två andra sovrummen, varav det ena lite större än det andra, fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor och har en fantastisk rogivande utsikt från sina fönster.
Badrummet har svart klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar i vitt och svart. Utrustningen består av tvättmaskin, handdukstork, handfat i kommod, spegelskåp, toalett, dusch med takdusch och duschväggar i glas samt ett stort vädringsfönster.

I den här bostaden finns en insynsskyddad och lummig uteplats med bra läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder altan samt gräsyta med sol från eftermiddag till kväll. Från bostadens framsida finns det likaså en uteplats med trätrall samt en balkong som erbjuder sol från morgon till sen eftermiddag. På framsidan av bostaden finns även ett uteförråd med ett smart hyllsystem och gott om förvaringsutrymme.

HSB Brf Himna är en välskött och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstugor, kvarterslokal med pentry, lekplats, en trevlig innergård, cykelförråd, boulebana, bastu och fotbollsplan. Detta populära och trygga område i Linghem är ett mycket attraktivt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, barnvänligt och fint men samtidigt bo med närhet till stan.

Lägesfaktorn i Linghem är optimal med ett lugnt och tryggt bostadsområde som ligger 12 kilometer från Linköping. Närheten till natur och friluftsliv är påtaglig. På kort promenadavstånd finner ni motionsspår, aktivitetspark, idrottsplats, hundpark och badplats. Gott om skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd, likväl ett brett serviceutbud vid Himna Centrum som erbjuder välsorterad matbutik, apotek och vårdcentral. Kommunikationerna är mycket goda med Östgötapendeln och bussar som har täta avgångar till bl.a. Linköping och Norrköping. Dessutom flertalet bussförbindelser med närområdet.

Sammantaget en optimal bostad i ett lugnt och familjevänligt område som du kommer att trivas i från första stund!

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy