Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 185 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Folksångsgatan 86, Vårsången / Kastanjegården, Malmö
Typ
Radhus
KVM
127.0 kvm
Tomt
127 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Trevligt radhus med friköpt mark och fjärrvärme

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva detta trevliga och energieffektiva radhus på allra bästa läge i familjevänliga Vårsången! Här erbjuds ett rejält radhus på två plan med friköpt mark och trevliga ytor utomhus. Den prydliga trädgården bjuder på en nätt trädgårdstäppa med möjlighet till grönskande växtlighet, lättskött uteplats med plats för en större matgrupp samt ett praktiskt förråd. Här finns möjlighet att skapa ert drömboende!

Planlösningen på entréplan innefattar ett stilrent kök, ett generöst vardagsrum med rum för soff- och matgrupp och är bostadens givna samlingspunkt. Eftersom vardagsrummet är mittemot köket samsas öppen atmosfär och fantastiska sociala ytor för familjen. Intill köket finns även en fullutrustad tvättstuga. I den breda hallen finns gott om svängrum och klädavhängning samt ett helkaklat ljust badrum. På ovanvåningen finner vi tre sovrum i bra storlek, god förvaring och husets andra badrum. Till bostaden hör en garageplats och även utomhusparkering finns.

I området finns bl.a förskolor, skolor, idrottsplats och bibliotek, centrum med pizzeria, närbutik, apotek m.m. Mysiga Katrinetorp finns på kort cykelväg bort och Lindängens rekreationsområde runt husknuten. Kommunikationerna är goda med flera busslinjer, motorvägen och cykelleder i närheten.

Varmt välkomna - Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Planlösningen på entréplan innefattar ett stilrent kök, ett generöst vardagsrum med rum för soff- och matgrupp och är bostadens givna samlingspunkt. Eftersom vardagsrummet är mittemot köket samsas öppen atmosfär och fantastiska sociala ytor för familjen.

Intill köket finns även en fullutrustad tvättstuga.

I den breda hallen finns gott om svängrum och klädavhängning samt ett helkaklat ljust badrum.

På ovanvåningen finner vi tre sovrum i bra storlek, god förvaring och husets andra badrum. Till bostaden hör en garageplats och även utomhusparkering finns.

Dokument (pdf)

Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 185 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

127 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

127 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Folksångsgatan 86

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1981

Taxeringsvärde byggnad

1 482 000 SEK

Taxeringsvärde mark

632 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 114 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ FOLKSÅNGEN 43

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1981

Typ av byggnad

Radhus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegel och trä

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Gruppavtal hos Tele2 för 165kr/månad betalas per kvartal. Vill man ha snabbare bredband får man kontakta Tele2 och då får man en extra faktura utöver det som ingår i gruppavtalet i brevlådan.

Uteplatsbeskrivning

Tomt om 127 kvm. Här finns möjlighet att glasa in vilket somliga grannar har.

Övriga byggnader

Förråd om ca 10 kvm.

Ekonomi

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår väg, renhållning och sophämtning.
Förbrukning av värme, kall- och varmvatten betalas i förskott kvartalsvis. Två gånger om året faktureras en avräkning på värme, kall- och varmvatten.

I driftkostnaden ingår uppvärmning, hushållsel, sophantering samt samfällighetsavgift inklusive vattenkonsumtion. Det tillkommer en normal villaförsäkring på ca 7000:-/år.

Driftskostnaden för uppvärmning, varm- och kallvatten är redovisat efter fakturerad förbrukning mellan 2021-12-01 - 2022-11-30. Kostnaden för el är inhämtad från säljaren och avser perioden från januari-december 2022.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 408 SEK/år

Uppvärmning

6 307 SEK/år

Samfällighet

14 600 SEK/år

Årlig elförbrukning

2 977 kWh/år

Elkostnad

12 011 SEK/år

Summa driftkostnad

39 326 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En garageplats ingår per hushåll för 200 kr/mån. Vill man ha en till parkeringsplats tillämpas kösystem och gäller utomhus. Utomhusparkering 125 kr/mån och mopedgarage 100kr/mån. Betalas per kvartal. Gästparkering finns även tillgängligt.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 20/1 2023

Specifik energianvändning

58 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

50 kWh/m²

Energiklass

B

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Malmö Fosie Ga:58

Planer och bestämmelser

Folksången Lott A-Bo,bps, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20000529)

Planer och bestämmelser

Folksången Och Studentsången Mm, Detaljplan (Beslutsdatum: 20010614)

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt till bibehållande av byggnadsdel och tillträde för skötsel av fasad och utskjutande byggnadsdelar - Byggnad

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt till bibehållande av byggnadsdel och tillträde för skötsel av fasad och utskjutande byggnadsdelar - Byggnad

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

1 492 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl