Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bastenshällsvägen 10, Arnö, Nyköping
Typ
Kedjehus
KVM
111.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

Kedjehus i toppskick med fantastiskt läge och egen båtplats

Nu finns chansen att förvärva ett kedjehus i absoluta toppskick på Bastenhällsvägen 10, Bostaden erbjuder 111 väldisponerade kvadratmeter fördelade i två plan. Välkomnande entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, i vardagsrummet finns även en mysig kamin placerad. På entréplan finns även ett av bostadens fräscha badrum samt praktisk tvättstuga. Övre plan har centralt placerat allrum, 3 sovrum, badrum med badkar samt separat klädkammare i anslutning till det större sovrummet. Utgång till den stora balkongen finns från både allrum samt det stora sovrummet.

På Bastenhällsvägen har inget lämnats åt slumpen, allt är omsorgsfullt utvalt in i minsta detalj, allt ifrån marmorskivor i köket, ribbvägg av Gustavfspanel (ribb-panel) i vardagsrummet, egen laddstolpe samt uterum med ett smakfullt och falsat plåttak.

Här finns både balkong med kvällssol och nybyggt uterum, uterummet har isolerats för att kunna nyttjas året om. Vidare finner ni utbyggd altan med nedsänkt spabad, snygga stenmurar samt välskött tujahäck vilket bidrar till en privat och insynsskyddad tomt med perfekt solläge ändra fram till eftermiddagen.

Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo bekymmersfritt och ha tid över till annat än kostsamma renoveringar. Här bor ni med hög standard med direkt närhet till havet och egen båtplats, ett trevligt inslag är även att föreningens medlemmar har fri tillgång till den gemensamma bastuflotten. Naturnära område med cykelavstånd till centrala Nyköpings utbud av restauranger och nöjen.

Detta är verkligen en bostad som bör upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy