Länk kopierad!

Visningar

tis 4 apr 17:00
Visningsevent där ni kan besöka visningslägenheten i HSB brf Cyklisten. Välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Fast pris
Adress
Kiselvägen 11A, Bråstorp, Motala
Typ
Parhus
KVM
111.0 kvm
Avgift
6 954 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerat bostadsrättsparhus med attraktivt hörnläge

Missa inte ett av få parhus med härlig hörntomt i populära Bråstorp! Välkommen till Kiselvägen 11A! Här erbjuds ett parhus med noga utvald inredning och där du får öppna ytor på entréplan med kök och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Dubbla badrum! Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden varav en i carport. Förberett för installation av laddbox. Utvändigt finns även ett externt kallförråd. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggt HSB-bostad! Inflyttning slutet april 2023. Bostaden säljs med ett färdigt inredningspaket om 82 500 kr som tillkommer utöver bostadens pris, läs mer om tillvalen under Dokument.

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen. Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin, svart/rostfri inbyggnadsugn, svart/rostfri inbyggnadsmikro och kompaktugn och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Köket har klassiskt vita köksluckor och till det finns den exklusiva stenbänkskivan Frosty Carrina. Stänkskyddet är snyggt matchat med samma typ. Dimmerfunktion på belysningen i vardagsrummet. På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med vitt matt kakel på väggarna och antracit grått klinkergolv. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp i vit kulör. Badkar. Spotlights i tak och handdukstork ingår. I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med samma val av kakel och klinker som badrummet på övre plan. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via spegelskåp, kommod och två väggskåp. Trendig dusch i blankpolerad krom och Linc Angel-duschväggar. Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum och där ett får god förvaring via snygga spegelskjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.

Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation. Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende blir lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Den barnvänliga miljön med gångavstånd till förskolor och skolor samt de goda kommunikationerna med buss ger boendet utmärkta förutsättningar för att få ihop livspusslet på bästa vis. Det finns även lekplats inom föreningens område, belägen precis på andra sidan lokalgatan från Kiselvägen 11A. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når även Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Under fliken Dokument finner ni planritning, föreningens stadgar och ekonomisk plan, information om HSB:s Trygghetsförsäkring, information om tillval med mera. Samtliga bilder i annonsen är illustrationsbilder. Det avsedda radhuset är markerat med nummer 40 på översiktskartan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Fast pris)

Tillträde

2023-04-27

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

111 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kiselvägen 11A

Ort

Motala

Kommun

Motala

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Externt kallförråd 4 kvm placerat på baksidan.

Lägenhetsnummer BRF

40

Våningsplan

1-2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Cyklisten i Motala

Organisationsnummer

769613-6071

TV/internet

GRUPPANSLUTNING TELE 2
Den byggande styrelsen för brf Cyklisten har tecknat ett femårigt avtal med Tele2 för leverans av bredbandstjänster. Avtalet innebär en obligatorisk gruppanslutning som omfattar följande tjänster:

*Tv Bas HD
*Bredband 500/500(LAN)
*Telefoni Bas

Syftet med en gruppanslutning är att kunna erbjuda föreningens medlemmar den bästa ekonomiska lösningen. Kostnaden för dessa bastjänster är 195 kr/mån inkl. moms och detta är en fast kostnad som gäller under hela avtalstiden. Som komplement till ovanstående basutbud kan du som boende beställa individuellt anpassade tilläggstjänster.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme via vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.
Ventilation: FTX-system med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Kombinerat övernattnings- och styrelserum med pentry och wc/dusch.
Lekplats med sandlåda, gungor och sittytor blandas med gräs, träd och buskar.
Besöksparkeringar (3 st) och handkapparkering (1 st) finns inom föreningens område. Laddstolpar vid besöksparkeringarna.
Fyrfackssorteringskärl.

Byggnader

Byggår

2021-2023

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

6 954 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår uppvärmning av bostaden via fjärrvärme. Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell mätning. Kostnad för bredband, tv och telefoni tillkommer med 195 kr/mån. Till varje bostad hör en carport och parkeringsplats utan extra kostnad. Hushållsel ingår ej, varje boende tecknar eget abonnemang.

Andelstal

2,380952 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 067 547 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Summa lån enligt Ekonomisk plan x andelstal 2,380952 %

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Internet, tv, telefoni

195 SEK/månad

Hushållsel schablon

600 SEK/månad

Kallvatten schablon enligt ekonomisk plan

105 SEK/månad

Varmvatten schablon enligt ekonomisk plan

183 SEK/månad

Försäkring schablon

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 283 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport och parkeringsplats utanför egen entré. Det finns motorvärmaruttag och är förberett för installation av laddbox.

Dokument (pdf)

Planlösningar Tillval radhus_40_cyklisten HSB_brf_Cyklisten_-_Trygghetsforsakring Stadgar Villkor trygghetsförsäkring Säljbroshyr Cyklisten Ekonomisk plan Cyklisten Tillval hus 40 inscannad

Länkar

Film

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl