Länk kopierad!

Visningar

tis 4 apr 17:00
Visningsevent där ni kan besöka visningslägenheten i HSB brf Cyklisten. Välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 325 000 SEK / Fast pris
Adress
Kiselvägen 10B, Bråstorp, Motala
Typ
Radhus
KVM
111.0 kvm
Avgift
6 954 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerat bostadsrättsradhus i populära Bråstorp

Nyproducerat radhus med dubbla parkeringsplatser! På Kiselvägen 10B i populära Bråstorp finns detta trevliga radhus i två plan. Här får du öppna ytor på entréplan med kök, matplats och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Dubbla badrum! Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden varav en i carport. Förberett för installation av laddbox. Utvändigt finns även ett externt kallförråd. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggt HSB-bostad! Inflyttning slutet april 2023. Bostaden säljs med ett färdigt inredningspaket om 28 500 kr som tillkommer utöver bostadens pris, läs mer om tillvalen under Dokument.

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen. Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin, exklusiv rostfri Tube-fläkt och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Köksluckor i sandbeige kulör samt bänkskiva av typen Marfil Cream. Push-öppning på överskåp samt grepplist av typen Iris svart. På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med klinker- och kakelplattor i brungrå kulör. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp i vitt utförande. Badkar. Spotlight i tak samt handdukstork ingår som standard. I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med samma val av brungrått kakel och klinker som badrummet på övre plan. Här finns tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via svart kommodskåp och två vägghängda förvaringsskåp. Trendig dusch i mattsvart kulör med Linc Angel-duschväggar. Fin och exklusiv Anten-spegel med LED-ljuskant (rund 900). Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum i beigea kulörer och där ett sovrum har garderobsvägg med skjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.

Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation. Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende blir lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Den barnvänliga miljön med gångavstånd till förskolor och skolor samt de goda kommunikationerna med buss ger boendet utmärkta förutsättningar för att få ihop livspusslet på bästa vis. Det finns även lekplats inom föreningens område som vetter mot baksidan av Kiselvägen 10B och omges av häck. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når även Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Under fliken Dokument finner ni planritning, föreningens stadgar och ekonomisk plan, information om HSB:s Trygghetsförsäkring, information om tillval med mera. Samtliga bilder i annonsen är illustrationsbilder. Det avsedda radhuset är markerat med nummer 23 på översiktskartan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Allmän information

Pris

2 325 000 SEK (Fast pris)

Tillträde

2023-04-27

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

111 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kiselvägen 10B

Ort

Motala

Kommun

Motala

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Externt kallförråd 4 kvm placerat på baksidan.

Lägenhetsnummer BRF

23

Våningsplan

1-2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Cyklisten i Motala

Organisationsnummer

769613-6071

TV/internet

GRUPPANSLUTNING TELE 2
Den byggande styrelsen för brf Cyklisten har tecknat ett femårigt avtal med Tele2 för leverans av bredbandstjänster. Avtalet innebär en obligatorisk gruppanslutning som omfattar följande tjänster:

*Tv Bas HD
*Bredband 500/500(LAN)
*Telefoni Bas

Syftet med en gruppanslutning är att kunna erbjuda föreningens medlemmar den bästa ekonomiska lösningen. Kostnaden för dessa bastjänster är 195 kr/mån inkl. moms och detta är en fast kostnad som gäller under hela avtalstiden. Som komplement till ovanstående basutbud kan du som boende beställa individuellt anpassade tilläggstjänster.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme via vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.
Ventilation: FTX-system med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Kombinerat övernattnings- och styrelserum med pentry och wc/dusch.
Lekplats med sandlåda, gungor och sittytor blandas med gräs, träd och buskar.
Besöksparkeringar (3 st) och handkapparkering (1 st) finns inom föreningens område. Laddstolpar vid besöksparkeringarna.
Fyrfackssorteringskärl.

Byggnader

Byggår

2021-2023

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

6 954 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår uppvärmning av bostaden via fjärrvärme. Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell mätning. Kostnad för bredband, tv och telefoni tillkommer med 195 kr/mån. Till varje bostad hör en carport och parkeringsplats utan extra kostnad. Hushållsel ingår ej, varje boende tecknar eget abonnemang.

Andelstal

2,380952 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 067 547 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Summa lån enligt Ekonomisk plan x andelstal 2,380952 %

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Internet, tv, telefoni

195 SEK/månad

Hushållsel schablon

600 SEK/månad

Kallvatten schablon enligt ekonomisk plan

105 SEK/månad

Varmvatten schablon enligt ekonomisk plan

183 SEK/månad

Försäkring schablon

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 283 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport och parkeringsplats utanför egen entré. Det finns motorvärmaruttag och är förberett för installation av laddbox.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl