Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fasanvägen 18, Ekås, Borås
Typ
Villa
KVM
125.0 kvm, biarea 95.0 kvm
Tomt
819 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Ansvarig mäklare

Alexander Svensson
Ansvarig mäklare Alexander Svensson

Välskött familjevilla på på populära Ekås!

Snart har du chansen att förvärva denna välskötta och renoverade familjevillan om 125kvm + 95kvm på högt och naturskönt läge i Ekås! Fasanvägen har ett perfekt läge i området och ligger nära både stan och natur. Dessutom vetter baksidan mot ett skogsparti, vilket gör att tomten blir insynsskyddad på baksidan.

Denna 2-plansvilla i suterräng är genom åren omhändertagen och har renoverad efter behov vilket gör att du bara kan flytta rakt in . Villan har genom åren genomgått renovationer såsom tak, uppvärmningssystem, kök, badrum och är i gott skick.

Övre plan består av stora sociala ytor där man har kök och vardagsrum i vinkel, vilket gör att man får ett socialt rum men ändå avskilt. Eftersom du har stora fönsterpartier från både bak- och framsida får man ett enormt ljusinsläpp. Dessutom får man ett charm då det genom alla sociala ytor ligger ett fint ekparkettgolv. Utöver det finns på övre plan ett modernt helkaklat badrum samt tre stycken generösa sovrum.

Nedre plan består av en stor bodega som är perfekt för mysiga filmkvällar eller när barnen vill bjuda över kompisar. Utöver det har man ytterligare ett sovrum, Wc, tvättstuga, bastu/dusch samt förrådsutrymmen. Garaget som finns i huskroppen nås genom garageporten eller via sidodörren.

Tomten har olika nivåer vilket skapar en levande trädgård. Framsidan består främst av en stor gräsmatta, en asfalterad uppfart, samt en fint stensatt uteplats. Baksidan vetter ut mot skogen och består av en mindre gräsmatta. Här använder man mestadels den stora balkongen som löper längs hela baksidan. Eftersom balkongen ligger på andra plan med utgång från köket kommer man upp lite och har mer vy utöver skogspartiet. Baksidan passar perfekt för odlingslådor eller liknande.

Ekås är ett populärt och barnvänligt område med närhet till både skola och förskola. Ett stenkast från villan finner ni en nybyggd lekplats samt grillplats och i närområdet finner ni Rya åsar och Hestra IF med dess populära vandringsleder och skidspår. Med en 10 minuters bilfärd tar ni er in till centrala Borås och stadens hela utbud.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy