Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sormenvägen 146, Lindöberg, Vallentuna
Typ
Kedjehus
KVM
128.0 kvm
Tomt
377 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kedjehus av nyproduktionskvalitet!

Modernt och luftigt kedjehus från 2011 med sociala ytor, bra planlösning och generös takhöjd. Huset har fem rum och kök och bjuder även på fräscha ytskikt, härlig atmosfär och öppen spis.

Här ingår en tomt om 377 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Trevlig och insynsskyddad uteplats som nås från köket. Här erbjuds trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.
Via vardagsrummet kommer du även till en stor, insynsskyddad och underbar uteplats med trätrall, loungedel och grillplats samt härligt swimspa med plats för lek, träning och avkoppling. Perfekt område med återvändsgata som gjort för barnfamiljen.

I området kring Sormenvägen 146 bor många i villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 2000-talet. Ca 1,9 km från bostaden ligger Vallentuna Montessori förskola. Närmaste grundskola är Rosendalsskolan, ca 2,9 km, som är en kommunal skola i årskurserna 1-9. Lockas man av restaurangbesök finns Lindö kök & bar i närheten där golfklubben är belägen. Närhet även till tennisbanor, paddelbanor och Nordic Wellness. Bostaden ligger ca tre minuters gångväg från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg från bostaden. Busshållplats finner man en kortare promenad från bostaden. En kortare biltur bort finns Vallentuna Centrum med hela dess utbud av restauranger, caféer, gym och mataffärer.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

377 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

128 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Sormenvägen 146

Ort

Vallentuna

Kommun

Vallentuna

Taxeringsår

2021

Värdeår

2011

Taxeringsvärde byggnad

2 403 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 192 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 595 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

VALLENTUNA LINDÖ 1:61

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Kedjehus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2011

Typ av byggnad

2 plans kedjehus

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Vattenburen golvvärme på entréplan, vattenburna element på övre plan samt luft/luft värmepump

Fasadtyp

Träfasad

Uteplatsbeskrivning

Framsidans trälagda uteplats fint skyddad av grönt buskage. Här kan man njuta kvällens sista strålar.

Stor trälagd uteplats på baksidan med gott om plats för matgrupp, solstolar och loungegrupp. Här finns även ett swimspa med plats för lek, träning och avkoppling. Här kan man njuta soiliga varma dagar med vänner och familj.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport med plats för en bil samt uppfört med plats för ytterligare en bil.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vallentuna Lindö Ga:12

Planer och bestämmelser

Lindöberg,kontor Och Bostäder I,omfattande Lindö 1:8,1:13,9:1 Samt Delar Av Lindö 1:6 I Vallentuna, Detaljplan (Beslutsdatum: 20020617)

Inteckning

Inteckningar

11

Totalt belopp

3 517 000 SEK

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-12-15 Situationsplan

Länkar

SL Vallentuna Kommun
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy