Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 800 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Baldersgatan 12, Högby, Mjölby
Typ
Villa
KVM
148.0 kvm, biarea 46.0 kvm
Tomt
948 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TRIVSAMT HUS MED ETT BRA LÄGE SOM PASSAR BARNFAMILJEN!

Nu förbereds en försäljning av detta trivsamma hus på Ryttarhagen!

Välkomna till Baldersgatan 12! Här erbjuds ett välskött hus där nuvarande ägare har bott i huset sedan byggåret vilket signalerar ett trivsamt hus. Huset är byggt 1975 och har en totalyta om 194 kvadratmeter som fördelas på två våningsplan. Entréplanet omfattar en välkommande och rymlig hall med möjlighet att möblera. Vidare finner ni ett badrum, ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan under tak, funktionellt kök samt en tvättavdelning. Huset har även en groventré med dusch och ett utrymme med möjlighet att inreda till bastu. Vidare finns bra förvaringsmöjligheter via ett stort förråd bakom garaget. Garaget kan också nås från groventrén. Övervåningen omfattar ett stort allrum som går att delas av och tillföra ytterligare sovrum: Vidare finner ni ett vältilltaget sovrum som i grunden är två sovrum där nuvarande ägare rivit ner väggen. Detta rum kan enkelt återställas till två sovrum. Huset har nyare 3-glasfösnter, taket är behandlat och ommålat. Möjlighet att koppla på sig till fjärrvärmen finns då ledningar är indraget in i garaget.

Till huset hör en lummig och välskött trädgård i söderläge. Baksidan erbjuder fina ytor för barnens spring och lek med flera uteplatser. På framsidan finns fina stensättningar på den stora garageuppfarten, buskar och en liten mur som skärmar av mot gatan.


På Baldersgatan 12 bor ni i ett lugnt och barnvänligt villaområde med direkt närhet till förskola, skolor, idrottsanläggning och motionsslingor. Till centrum finns fina cykelvägar/gångvägar och det tar inte mer än 10 min med cykeln så är ni i Mjölby centrum. Goda möjligheter till att pendla, både E4 och pendeltåg finns i närheten som snabbt tar er till bland annat Linköping, Motala och Norrköping.


Välkommen med din intresseanmälan!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 800 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

948 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

148 kvm

Biarea (BIA)

46 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Baldersgatan 12

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2021

Värdeår

1975

Taxeringsvärde byggnad

1 453 000 SEK

Taxeringsvärde mark

506 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 959 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY FREJ 2

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1975

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

För Ryttarhagen K3 Södra Delen Av Ryttarhagsområdet, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20160523, Registreringsdatum: 20160712)

Planer och bestämmelser

Ryttarhagsområdet, Stadsplan (Beslutsdatum: 19740301)

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

457 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl