Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blåmesvägen 46, Kårtorp, Norrköping
Typ
Villa
KVM
72.0 kvm, biarea 15.0 kvm
Tomt
1 270 kvm (andelsrätt)
Rum
4 rum

''CHARMIG ENPLANSVILLA I SKOGSIDYLL MED POOL & BRASKAMIN, ETT STENKAST FRÅN ENSJÖN''

Välkommen till Blåmesvägen 46 och denna charmiga enplansvilla med separat gäststuga i naturrika Kårtorp, ett stenkast från Ensjön!

Här finner vi en välplanerad villa med altandäck som bjuder på sol hela dagen. Plan och lättskött tomt omgiven av mysiga träd och berg som bidrar till ett mer insynsskyddat läge.
Insidan erbjuder en öppen planlösningen med härlig rymd och högt till tak. Fullt fungerande braskamin i husets centrum som bidrar till lägre driftkostnader och höjer mysfaktorn. Tre rymliga sovrum och duschrum med klinker. Arbetsvänligt kök som för dig samman med matplats i öppet landskap och vidare till vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den inbjudande uteplatsen där man kan tillbringa många trevliga stunder med nära och kära, ta sig ett svalkande dopp i poolen och njuta till solnedgången.
På tomten finns en renoverad gäststuga med förråd och tillhörande altandäck, även den i soligt läge med trevlig utsikt över trädgården. Här finns även egen borrad brunn som kan användas för att vattna trädgården på sommaren. Huset kan nyttjas både som permanentboende och/eller fritidsboende för dig som vill ha närhet till sjö och natur men inte vill åka alltför långt ifrån stan!

Kårtorps fritidsstuguområde är vackert beläget vid Ensjön strax söder om Norrköping och består av 264st tomter inom en och samma fastighet. Fastigheten ägs och förvaltas av Kårtorps Fritidstuguförening sedan 70-talet. Området har en lång tradition som sträcker sig ända tillbaka till 20-talet då fritidshusägarna hyrde sina tomter från dåvarande markägaren Kårtorps gård. Idag består området av en blandning mellan ursprungliga fritidshus och nybyggda hus som används både för fritidsboende samt åretruntboende. Föreningen äger även stora delar av Ensjön och har egen badplats, bryggor, samt en festplats som medlemmarna i föreningen kan nyttja. Via föreningen har man fiskerätt och möjlighet till kräftfiske!

Välkommen Hem

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy