Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Propusvägen 4, Klövsjö, Vemdalen
Typ
Villa
KVM
190.0 kvm
Tomt
1 323 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tillträde möjligt innan jul!

Välkommen hem till Propusvägen 4! Din fjälldröm förverkligad!

På en tomt med fin utsikt på Solbacken, nära anslutningsled för skidåkning erbjuds ett stort hus i två plan till försäljning. Från huset har du fin utsikt mot Storhognafjället och skidbackarna. Huset går i mörka och ljusa toner, interiört med dovt laserad rustik träpanel på delar av väggarna, övriga väggar är vitmålade, släta vita tak, allt inramat med trärena lister med samma kulör som träpartierna. Fullt utrustat kök från Marbodals serie svart ek, allt med utsikten mot Storhognafjället i fonden genom fönstren. Köket har ljusa bänkskivor i kvartskomposit, vitvarorna kommer primärt från Siemens serie Studio Line och inkluderar självklart även vinkyl. Köket har en smakfull köksö, perfekt för att bereda mat eller att inta lättare måltider i mindre sällskap.

I huset finns generösa sällskapsytor med gott om plats för både matgrupp och soffgrupp med en stor Contura kamin i mitten av gaveln i storstugan. På markplanet finns ett elegant SPA som har bastu med plats för det stora sällskapet, dubbla och dörr rakt ut från SPAet. Vidare finns på markplan två sovrum, ett stort och ett mindre, ett extra badrum samt teknik/tvättstuga med ytterligare WC med dörr direkt från SPA-avdelningen. Tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare.

En utrymmeseffektiv sprialtrappa leder från storstugan upp till övervåningen. Här möts du av mysig lounge med snedtak, vackert inramad med ett stilrent metallräcke, även härifrån kan du avnjuta den fina utsikten mot Storhognafjället genom de övre fönstren på gaveln. Här finns plats för mindre soffgrupp. På ena sidan på övervåningen ligger ett stort två sovrum och på andra sidan ett sovrum, ett badrum med dusch och WC samt ett stort förvaringsutrymme.

Huset andas exklusivitet i varje detalj med stilren blandning av ytor med brunlaserad träpanel och vitmålade ytor. Genomgående superfinish på snickerierna som panelning och listning. De synliga träbalkarna längt uppe i taket på storstugan bryter av snyggt mot de vitmålade ytorna. Badrummen är helkaklade och klinkrade, de är utrustade med blandare från Tapwell.
Utvändigt är fasaden klädd med mörklaserad huggen träpanel och timmerknutar.

Boytan är hela 190 kvm plus en hel del biyta i form av utrymme under snedtak på övervåningen.

Utvändigt är fasaden klädd med mörklaserad huggen träpanel och timmerknutar.

Längst in på Propusvägen finns anslutningsspår som tar dig till och från Solbacken till skidbacken med alpinskidor på förtterna. Här ansluter du även till Storhognas berömda längdspårsystem. Skoterled finns också det inom närs räckhåll.


Tillträde är möjligt omgående.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Stor hall med plats för garderober och torkskåp. Golv med klinker, brunlaserad träpanel på väggarna.
Badrum
Badrum med ljusgrå klinker på golv, vitt kakel på väggarna, WC, handfat och duschhörna med vikbara duschväggar.
Kök/storstuga
Storstugan och köket upptar mer än halva husets golvyta på markplan, det är ett otroligt luftigt och fint utrymme. Allt med fantastisk utsikt rakt ut i fjällvärlden.
Köket har ljusa bänkskivor i kvartskomposit, vitvarorna kommer primärt från Siemens serie Studio Line och inkluderar vinkyl, köket inkluderar även köksö.
Storstugan har plats för det stora matsalsbordet med många sittplatser samt plats för en rejäl soffgrupp i den del som är innanför.
Vitmålade väggar och tak i mitten av storstugan, brunlaserad träpanel på väggarna i kök och den del av storstugan som är avsedd för soffgrupp.
Sovrum 1
Sovrum med fönster i två riktningar och plats för dubbelsäng.
Sovrum 2
Sovrum med plats för våningssäng, ett fönstermot husets entrésida.
Bastu/SPA
Relaxrum utanför bastun med dörr rakt ut, dubbel dusch innanför glasvägg samt bastu. Gott om plats för loungemöbler i realxen.
Teknikrum
Teknikrum med extra WC, handfat, spegelskåp ovan handfatet, torkskåp, tvättmaskin och torktumlare. Här står även värmepumpen. Klinker på golvet, vitmålade väggar.

Övervåning, en spiraltrappa leder upp till övervåningen
Allrum
Ytterligare gemensamhetsyta lämplig som lounge eller tv-rum.
Sovrum 3
Sovrum med plats för en stor säng, fönster mot norr.
Sovrum 4
Sovrum med plats för en stor säng, fönster mot norr.
Sovrum 5
Sovrum med plats för en stor säng, fönster mot söder.

Länkar

Film 3D modell

Allmän information

Pris

6 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

1 323 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

190 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Propusvägen 4

Ort

Vemdalen

Kommun

Berg

Taxeringsår

2022

Taxeringsvärde byggnad

1 000 000 SEK

Taxeringsvärde mark

449 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 449 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Taxeringen avser endast tomtmarken

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 5:691

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

1 plan med loft

Fönster

3-glasfönster med spröjs

Skorstenstyp

Skorsten av plåt

Avlopp

Avlopp saknas

Vatten

Vatten saknas

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten till vattenburen golvvärme.

Skick på värmeanläggning

Ny

Märke på värmeanläggning

Nibe 730

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns i området, ej installerat.

Uteplatsbeskrivning

Stor altan på husets framsida

Övriga byggnader

Byggrätt finns för garage

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

4 520 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering med plast för flera bilar

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Berg Klövsjö Ga:38

Gemensamhetsanläggning

Berg Klövsjö Ga:59

Planer och bestämmelser

Del Av fast.klövsjö 5:366,1:31 M Fl Storhogna Fjällby,solsidan Del 1, Detaljplan (Beslutsdatum: 20120913, Registreringsdatum: 20130410)

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

3 435 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl