Länk kopierad!

Visningar

sön 26 mar 10:30 - 11:00
Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 595 000 SEK / Bud
Adress
Murgrönevägen 61, Rimforsa, Rimforsa
Typ
Villa
KVM
130.0 kvm, biarea 15.0 kvm
Tomt
1 996 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Nybyggd villadröm på berget i Krågedal med skogen i ryggen och vidsträckt utsikt över sjön Åsunden

Nu erbjuds en chans att förverkliga era villadrömmar i ett riktigt naturparadis!

Detta är ett nyligen byggt enplanshus med en totalyta om 130 kvadrat, beläget på berget i Krågedal strax utanför Rimforsa.

Invändigt erbjuder huset generösa ytor med totalt fyra sovrum, vardagsrum, två helkaklade badrum, groventré med tvättstuga och smarta förvaringsutrymmen. Det fullutrustade köket är centralt placerat i huset och ligger med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Härifrån får man kontakt med i princip hela huset. Huset har vackra fönsterpartier där ljuset flödar in och skapar harmoni. Interiören präglas av smakfulla färg- och materialval och allt är såklart i nyskick! Huset är byggt med kvalitet och omsorg samt är väldigt energieffektivt. Frånluftsvärmepump förser huset med god ventilation och vattenburen golvvärme i samtliga rum.

Väl tilltagen tomt på 1 996 kvadratmeter med fina gräsytor och grusad uppfart samt ett förråd. Tomten har en fin potential att kunna nyttjas i alla avseenden. En stor altan finns för att njuta av både solläge och sjöutsikten åt två håll samt uteplatser och fina ytor för lek och spring. Trädgården är uppvuxen sedan tidigare med fritt läge och delvis naturtomt. Här finns alla möjligheter att skapa det ni själva önskar med komplementbyggnader, planteringar mm.

Lägesfaktorn är optimal med direkt närhet till naturen med intilliggande skogar och sjöar samt Rimforsa. Rimforsa och Krågedal är lugna och trygga bostadsområden som ligger 30 respektive 35 kilometer från Linköping. I Rimforsa finns skola och flertalet förskolor, likväl ett brett serviceutbud i Centrum som erbjuder välsorterad matbutik, butiker och vårdcentral. Det finns ett aktivt föreningsliv i Rimforsa med alla möjliga idrotter, aktiviteter, fotbollsplaner, aktivitetspark och flertalet fina utomhusbad. Kommunikationerna är mycket goda med bussar och tåg som har täta avgångar till Linköping. Dessutom byggs en gång/cykelväg mellan Krågedal och Rimforsa.

Samfälligheten har bland annat badbrygga, grillplats och en egen sandstrand. Möjlighet till egen båtplats mot tillägg finns också och allt detta en kort promenad från bostaden.

Tillträde är flexibelt.

Missa inte chansen att säkra upp drömboendet - varmt välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och målade väggytor. Här finns gott om plats för avhängning och eventuell möblering. Hallen ansluter till sovrum 3 och kök/matplats.

KÖK
Ett stort luftigt kök från Ballingslöv med vita snickerier och grå bänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. Otroligt gott om arbetsyta samt plats för förvaring. Maskiner från Electrolux bestående av kyl, frys, ugn, häll och micro. Köket är halvöppet mot vardagsrum och ansluter direkt till matplatsen med stora fönsterpartier och utsikt mot sjö och natur.

DUSCHRUM
I anslutning till hallen finns ett helkaklat duschrum med toalett, dusch, spegelskåp och handfat i kommod. Här ligger grå klinker som matchar perfekt med vitt kakel på väggarna.

SOVRUM 1, 2 och 3
Husets har genomgående klinkergolv som vid första anblicken ser ut att vara ett parkettgolv. Oerhört praktiskt med klinker och den ger också en väldigt skön känsla från golvvärmen i hela huset. Det är väldigt stiligt hur golvet breder ut sig och flyter mellan husets alla rum utan avbrott. Väggarna är målade ljusa och skapar en fantastisk harmoni mot golv, övrig inredning och den omgärdande naturen. Alla sovrum har fönster i två väderstreck vilket ger mycket ljusinsläpp och dubbel njutning av den fina utsikten mot sjön Åsunden, skogen och berget.

SOVRUM 4
Detta master bedroom är rymligt, smakfullt och ligger placerat längst in i huset med egen tillhörande klädförvaring och badrum. Här finner ni det genomgående fina klinkergolvet och ljusa målade väggar samt fönster åt två håll. Här kan ni blicka ut mot skogen eller ut över sjön och horisonten.

GROVENTRÈ/TVÄTTSTUGA
Det finns en separat groventré med tillhörande tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även frånluftsvärmepumpen, förvaringsskåp, bänkytor och diskho. Grått klinkergolv och målade väggytor.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är socialt utformat och halvöppet mot kök samt angränsar till sovrum 2 och 4. Härifrån når man den stora altanen och genom stora fina fönsterpartier kan ni njuta av en magnifik vy ut över det vackra landskapet och sjön. Här ligger så klart det genomgående klinkergolvet och väggytorna är målade ljusa.

Dokument (pdf)

Planlösningar Murgrönevägen 61 Rimforsa ED 1350502-dokument

Länkar

Film Prospekt

Allmän information

Pris

4 595 000 SEK (Bud)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 996 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

130 kvm

Biarea (BIA)

15 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Murgrönevägen 61

Ort

Rimforsa

Kommun

Kinda

Taxeringsår

2022

Värdeår

2021

Taxeringsvärde byggnad

1 601 000 SEK

Taxeringsvärde mark

431 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 032 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

KINDA KRÅGEDAL 1:110

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2021

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump luft-vatten

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Större altan på husets solsida, smalare altan som går runt huset.

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad 15 kvm

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 040 SEK/år

Uppvärmning

7 000 SEK/år

Samfällighet

2 640 SEK/år

Renhållning

2 300 SEK/år

Elkostnad

6 000 SEK/år

Hushållsel

8 000 SEK/år

Försäkringskostnad

6 000 SEK/år

Summa driftkostnad

38 980 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Stor uppfart med plats för 4-6 bilar. Möjlighet att bygga garage och/eller carport

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Kinda Krågedal Ga:15

Gemensamhetsanläggning

Kinda Krågedal Ga:8

Planer och bestämmelser

Del Av Krågedal 1:3 m.fl., Detaljplan (Beslutsdatum: 20130826, Registreringsdatum: 20131031)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Rimforsa, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20130429, Registreringsdatum: 20150625)

Rättigheter last

Ledningsrätt: Se beskrivning, aktbilaga be2 (akt 0513-15/26) - Vatten och avlopp

Rättigheter last

Ledningsrätt: Starkström

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

3 566 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl