Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Baldersgatan 18, Bjuv, Bjuv
Typ
Villa
KVM
112.0 kvm, biarea 112.0 kvm
Tomt
1 036 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Oslagbar villa på centralt läge med dubbelgarage!

När någon renoverat sin bostad för sin egen skull och i sin egen stil blir resultatet alltid något utöver det vanliga. Alla färgtoner & material har valts med omsorg och en röd tråd följer huset genom dess vinklar och vrår. Ett snyggt genomgående parkettgolv, väggar i off-White samt dimbara spotlights.

Fastigheten är totalrenoverad och har mycket generösa sällskapsytor. Boytan på 112 kvm erbjuder hela tre sovrum varav ett av ett master bedroom. Köket är något utöver det vanliga och inbjuder till matlagning och samkväm. Den maskinella delen består av hel kyl och frys, diskmaskin, häll, inbyggd ugn och Micro samt fläkt. Köket rymmer det plats för köksö vid önskemål. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en fantastisk atmosfär. Stort och tilltaget uterum förlänger de sociala ytorna i huset. Rummet vetter mot insynsskyddade trädgården.
Grym källarvåning med riktigt bra takhöjd med fönster i nästan varje rum. Glöm den tradiga källarkänslan! Här "förlängs" boytan tack vare denna våning. Ett vardagsrum med öppen spis (fungerande), en gästtoalett samt även ett stort helkaklat badrum. Rymligt och praktisk tvättstuga med plats för arbetsbänk samt förvaringsmöjligheter. Två tilltagna sovrum och en Walk in Closet. Källaren funkar utmärkt för tonåringar tack vare egen utgång.

Under senare år har flera renoveringar och förbättringar gjorts i byggnaden och på innergården tillhörande fastigheten som är mycket välskött. Isolerade dubbelgarage varav ena porten är elektronisk. Förberett för laddstolpe.
Ny stenläggning framsida hus och nylagd gräsmatta.

Fastigheten har genomgått förbesiktning. Dolda fel försäkring är tecknad!

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy