Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gamla vägen 16, Åstorp, Åstorp
Typ
Villa
KVM
194.0 kvm, biarea 48.0 kvm
Tomt
883 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Magisk poolvilla med påkostade detaljer & fina sociala ytor!

En rymlig, ljus villa med plats för den stora familjen - eller ett generöst boende med härliga sällskapsytor. På Gamla vägen 16 i familjevänliga Åstorp ligger denna underbara vitputsade 1-plansvilla, på lugnt och hemtrevligt läge.

Mitt på den lugna gatan reser sig denna levande och detaljrika putsfasad och för den som tar klivet in genom villans smakfulla dörrar, välkomnar en ljus och rymlig hall med både upphängning och klädvårdsrum i anslutning. Från hallen och vardagsrummet är det fri siktlinje ut mot den stora trädgårdens grönska och fina uteplats. Härute finns också ett fint poolområde samt ett trevligt annex med garage och förråd.

Vardagsrummet är väl tilltaget med en magisk takhöjd, och binds samman i ett fint flöde mellan matplats och kök med bardisk; en planlösning som bjuder in till umgänge och samtal, även medan matlagning pågår. Köket är påkostat och inbjudande. Mörka trä köksluckor matchas med ljus naturbänkskiva och den utmärkta utrustningen av köksmaskiner underlättar arbetet - här finns allt mellan energismart induktionshäll och snyggt integrerade vitvaror.

Detta gedigna och välmående hus på 194 + 48 kvadratmeter byggdes 2020 och erbjuder hela sex rum, varav fyra sovrum, ett allrum samt vardagsrum. Master-bedroom bjuder på stor klädkammare, eget lyxigt badrum med dubbla handfat, dusch och möjlighet till badkar. Hela inredningen i huset utmärks av kvalitet och omsorg om detaljer, från kakelvalen i våtutrymmena till de smarta förvaringslösningarna bland annat på vinden. Stadsnät/fiber finns inkopplat.

Gamla vägen 16 ligger i ett familjevänligt villakvarter med närhet till bland annat busshållplats, lekplats och promenad/joggingslingor, skolor och service. Från Åstorp finns också goda kommunikationer med buss, tåg och bil. Pendlaren kommer snabbt till väg 112 eller E4.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy