Länk kopierad!

Visningar

tis 4 apr 17:00
Visningsevent HSB brf Cyklisten. Välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 265 000 SEK / Fast pris
Adress
Kiselvägen 13B, Bråstorp, Motala
Typ
Radhus
KVM
111.0 kvm
Avgift
6 954 SEK / mån
Rum
4 rum

Nyproducerat bostadsrättsradhus i populära Bråstorp!

Varmt välkommen till ett nyproducerat radhus i populära Bråstorp! På Kiselvägen 13B (radhus nr 37) erbjuds öppna ytor på entréplan med kök, matplats och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden med en i carport där det är förberett för installation av laddbox. Utvändigt finns även ett externt kallförråd. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggd HSB-bostad. Inflyttning slutet februari 2023! Bostaden säljs med ett färdigt inredningspaket mot en kostnad om 22 700 kr som tillkommer utöver bostadens pris, läs mer om tillvalen under Dokument.

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen. Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Sandbeiga köksluckor och kromade knoppar. På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med påkostade klinker- och kakelplattor i brungrå kulör. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp. Badkar. I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med påkostat Terassoklinker i grå kulör samt vitt kakel i liggande halvstenssättning. Här finns tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via spegelskåp, kommodskåp och två väggskåp. Trendig dusch i mattsvart kulör. Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum varav ett med spegelskjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.

Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation. Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende blir lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Den barnvänliga miljön med gångavstånd till förskolor och skolor samt de goda kommunikationerna med buss ger boendet utmärkta förutsättningar för att få ihop livspusslet på bästa vis. Det finns även lekplats inom föreningens område. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Ni når även Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Under fliken Dokument finner ni planritning, föreningens stadgar och ekonomisk plan, information om HSB:s Trygghetsförsäkring, information om tillval med mera. Samtliga bilder i annonsen är illustrationsbilder. Det avsedda radhuset är markerat med nummer 37 på översiktskartan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Allmän information

Pris

2 265 000 SEK (Fast pris)

Tillträde

2023-02-27

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

111 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kiselvägen 13B

Ort

Motala

Kommun

Motala

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Externt kallförråd 4 kvm placerat på framsidan.

Lägenhetsnummer BRF

37

Våningsplan

1-2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Cyklisten i Motala

Organisationsnummer

769613-6071

TV/internet

GRUPPANSLUTNING TELE 2
Den byggande styrelsen för brf Cyklisten har tecknat ett femårigt avtal med Tele2 för leverans av bredbandstjänster. Avtalet innebär en obligatorisk gruppanslutning som omfattar följande tjänster:

*Tv Bas HD
*Bredband 500/500(LAN)
*Telefoni Bas

Syftet med en gruppanslutning är att kunna erbjuda föreningens medlemmar den bästa ekonomiska lösningen. Kostnaden för dessa bastjänster är 195 kr/mån inkl. moms och detta är en fast kostnad som gäller under hela avtalstiden. Som komplement till ovanstående basutbud kan du som boende beställa individuellt anpassade tilläggstjänster.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme via vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.
Ventilation: FTX-system med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Kombinerat övernattnings- och styrelserum med pentry och wc/dusch.
Lekplats med sandlåda, gungor och sittytor blandas med gräs, träd och buskar.
Besöksparkeringar (3 st) och handkapparkering (1 st) finns inom föreningens område. Laddstolpar vid besöksparkeringarna.
Fyrfackssorteringskärl.

Byggnader

Byggår

2021-2023

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

6 954 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår uppvärmning av bostaden via fjärrvärme. Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell mätning. Kostnad för bredband, tv och telefoni tillkommer med 195 kr/mån. Till varje bostad hör en carport och parkeringsplats utan extra kostnad. Hushållsel ingår ej, varje boende tecknar eget abonnemang.

Andelstal

2,380952 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 067 547 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Summa lån enligt Ekonomisk plan x andelstal 2,380952 %

Driftskostnad

Internet, tv, telefoni

195 SEK/månad

Hushållsel schablon

600 SEK/månad

Kallvatten schablon enligt ekonomisk plan

105 SEK/månad

Varmvatten schablon enligt ekonomisk plan

183 SEK/månad

Försäkring schablon

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 283 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport utanför egen entré samt ytterligare en tillhörande parkeringsplats till bostaden. Det finns motorvärmaruttag och är förberett för installation av laddbox.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl