Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Akaciagatan 2L, Lomma
Typ
Radhus
KVM
85.2 kvm
Avgift
5 314 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härligt beläget radhus med egen liten trädgård och uteplats.

På mycket centralt läge presenterar vi nu en sällsynt chans att bo i en fin trea i mycket välskött bostadsrättsförening. Radhuset är om två våningar med sovrum på ovanvåningen. I västerläge finns en fin liten trädgård med förråd och hög häck runt om. Bostaden är i fint skick och har många praktiska lösningar som två rejäla badrum, perfekt stort kök och mycket förvaringslösningar.
Välkomna hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÈ
Praktisk och rymlig entré med snygg klinkers på golvet och beigea tapeter. Avhängningsplats för ytterkläder.
TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga invid entrén. Klinkers på golvet och vitmålade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin (Elektrohelios) och torktumlare (2014 Bosch).
BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med dusch. Blå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är inrett med, förutom duschen, tvättställ, wc och handdukstork. Komfortvärme finns i golvet.
VARDAGSRUM
Luftigt och stor vardagsrum med gott om plats för matsalsmöbler och soffgrupp. Från vardagsrummet når man ut i trädgården. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar med en fondvägg.
KÖK
Praktiskt kök med gott om arbetsplats. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys (Samsung 2013), diskmaskin (Samsung 2022), spishäll, inbyggd ugn (Elektrolux) & rostfri köksfläkt. Köksblandare med diskmaskinsavstängning (FM Mattsson Garda 2017). Köksinredningen är vit och ovan arbetsytorna har man satt rött kakel som backslash.

OVANVÅNING
HALL
Ekparkett på golvet och tapetserade väggar i ljus nyans. Här finns takfönster som byttes 2021.
BADRUM
Helkaklat badrum i beige och vitt med badkar (IDO), wc (IFÖ), tvättställ (Vedum 2018), handdukstork (Pax), golvvärme och ett takfönster. Takfönstret byttes 2021.
SOVRUM 1
Rymligt rum med gott om plats att använda som kontor eller barnkammare. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Utsikt mot trädgården.
SOVRUM 2
Det lite större av sovrummen har ekparkett på golvet och ljusa väggar med en mörkare fondvägg. I detta rummet finns ingång till en stor klädkammare.

Dokument (pdf)

Arsredovisning 2020 Stadgar fo?r Bostadsra?ttsfo?reningen (1) Arsredovisning - 2021 Energideklaration brf Jasminen Akaciagatan 2 A-D (1)

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

4 495 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

85.2 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Akaciagatan 2L

Ort

Lomma

Kommun

Lomma

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Ett förråd på tomten 8-10 kvm3

Lägenhetsnummer BRF

0003

Våningsplan

1 & 2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Jasminen nr 10

Organisationsnummer

716439-6892

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Jasminen nr 10 i Lomma är en äkta förening. I föreningen finns 12 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen bildades 1993 och byggnaderna uppfördes 1998.
Tomten är friköpt.

Ekonomi
Bredablick förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Överlåtelseavgiften är 2,5 procent av prisbasbeloppet dvs 1208 kronor.
Pantsättningsavgiften är 1 procent av prisbasbeloppet dvs 483 kronor.
Föreningen höjde avgifterna med 5% januari 2023.
Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.

Renoveringar / Underhåll
2015 Växtlighet längst österut - Läggning av gräsmatta
2015 Fönster - Målning samt skruvbyte
2015 Spillvattenledningar - Spolning och filmning
2017 Takutsprång och takfot - Tvätta och måla
2017 OVK - Besiktning
2018 Rörelsefogar - Utbyte
2020 Spolning av brunnar
2021 Samtliga takfönster är utbytta
2021 Nya ställdon till golvvärmen
2021 Målning trä fönster, altandörrar, Målning trä under slag
2021 Lägenhetsdörrar - Målning/tvättning

Uppvärmning
Fjärrvärme

Garage och parkering
Till lägenheterna hör vardera en bilplats i carport.

Kabel-TV och bredband
Fiber - Öppet bredband

Gemensamma utrymmen
Skyddsrum i källare gemensamt för alla medlemmar.

Kontakt
Anton Magnusson - antonmagnusson6@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

1993

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns skyddsrum i källaren.

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 314 SEK/månad

Andelstal

7.58550000

Andel av månadsavgift

7.58550000

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

649 783 SEK

Kommentar

Driftkostnaden innefattar husehållsel, bredband och kabel-tv. Dessa kostnader varierar beroende av förbrukning och abonnemang.

Överlåtelseavgift

1207 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Summa driftkostnad

900 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bilplats i föreningens carport ingår i avgiften.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Lomma är den kommun i landet som har vuxit mest de senaste åren och det är många som väljer att bosätta sig här. Området erbjuder bland annat närhet till havet, bra utbildning, god omsorg och spännande aktiviteter. Lomma centrum lockar med ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Här finns även Lommas moderna bibliotek som erbjuder ett gediget utbud av kulturevenemang för såväl vuxna som barn. I området finns också fräscha idrottslokaler som erbjuder massor av olika träningsalternativ. Den nära kontakten med Öresund erbjuder fina möjligheter till ett rikt friluftsliv och hög boendekvalitet. Var du än befinner dig har du aldrig längre än några kilometer till drygt milslånga kusten. För dig som pendlar erbjuds också goda bussförbindelser till både Lund och Malmö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl