Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 800 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Blåhakevägen 6A, Dalvallen,Storhogna, Vemdalen
Typ
Parhus
KVM
96.0 kvm, biarea 9.0 kvm
Avgift
2 500 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till ett nybyggt parhus på Dalvallen i Storhogna!

Detta är platsen att trivas på alla fjällets fina säsonger. Under vintersäsongen når du lätt längdspår och skoterled direkt från tomten. Alpin skidåkning finns i Storhognas backar som sitter ihop med Klövsjö skidområde. Du når skidbackarna antingen med en kort bilfärd eller genom att använda glidspåret som ansluter det närliggande området Solbacken.

Barmarkssäsongen erbjuder vandring, cykling eller fjällöpning i närområdet.

En aktivitet som funkar året runt vid fint väder är altanhäng, altanen ligger i optimalt solläge med Storhognafjället i sina olika skepnader tronande i fonden.

Bostaden är på totalt 95 kvm. Markplanet utgörs av en storstuga och kök i öppen planlösning, här är öppet upp till nocken. Vidare finns tre sovrum samt ett badrum med bastu på markplan. På loftet finns ytterligare ett stort sovrum, ett badrum samt en liten lounge där trappan landar på loftet.

Vid entrén till bostaden finn ett varmförråd på 3 kvm med torkskåp, perfekt för förvaring av skidor och att hänga av blöta ytterkläder som man inte vill ha in i bostaden.

Under dokument i annonsen finns materialspecifikationer uppladdade.

Interiörfotona är tagna i en annan bostad i föreningen, ytskikt är dock identiska.

Bostaden är redo för tillträde omgående, bara att börja planera dina fjälläventyr!

Allmän information

Pris

2 800 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Möjligt omgående

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea

96 kvm

Boareabeskrivning

BIA utgörs av yta under snedtak på loftet.

Biarea (BIA)

9 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Blåhakevägen 6A

Ort

Vemdalen

Kommun

Berg

Lägenhetsnummer BRF

16

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning
Entré från husets långsida in i en hall. Till höger från hallen ligger storstuga och kök i öppen planlösning. Till vänster från hallen är en passage som leder till de tre sovrummen på markplanet. Här ligger även badrum och bastu. Rakt fram från hallen är trappan upp till loftet, här finns ett litet utrymme innanför staketet som lämpar sig som extra allrum eller tv-rum. Vidare på loftet finns ett badrum och ett stort sovrum.

Bostaden har genomgående vitlaserad träpanel på väggar och i tak där inte annat anges, 3-stavs ekparkett på golven där inte annat anges.

Hall
Hall med tre inbyggda garderober. Klinker på golvet.
Storstuga/kök
Storstuga och kök i öppen planlösning, fönster och altandörr mot husets altan på framsidan och med utsikt mot Storhognafjället. Här finns kamin från Contura. Köket kommer från Marbodal av modell Arkitekt Plus Frost. Vitvaror från simens. Specificerad utrustning ligger under dokument.
Sovrum 1
Sovrum med plats för enkelsäng eller våningssäng. Ett fönster mot husets långsida och två garderober.
Sovrum 2
Sovrum med plats för enkelsäng eller våningssäng. Ett fönster mot husets långsida och en garderob.
Sovrum 3
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ett fönster mot husets bakre gavelsida och en garderob.
Badrum
Badrum med bastu, dusch, WC och handfat. Här finns även tvättmaskin och värmepump. Grå klinker på golvet, vitt kakel på väggarna, bastupanel på väggarna i bastun.

Loftvåning
Lounge
Utrymme där trappen kommer på loftet. Lämpligt som extra gemensamhetsutrymme.
Badrum 2
Badrum med dusch, WC och handfat. Grå klinker på golvet, vitt kakel på väggarna.
Sovrum 4
Sovrum med snedtak, ett fönster mot husets gavelsida. Plats för dubbelsäng.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Dalvallen 22

Allmän information

Bostaden är en del av ett parhus.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Ja

Byggnader

Byggår

2021/2022

Ekonomi

Månadsavgift

2 500 SEK/månad

Andelstal

4,55

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

525 414 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Total skuldsättning i BRF multiplicerat med andelstal för aktuell bostad. Uppgift om skuldsättning är hämtad från ekonomisk plan för bostadsrättsföreningen.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Varmt välkommen till genuina, natursköna Storhogna! Din fjälldestination vid foten av fjället.
I Storhogna finner du Vasaloppscertifierade längdskidspår som är en del av ett spårsystem som möjliggör att åka skidor upp på Klövsjötoppen, ut på Kalfjället mot Samevistet eller ner på myren mot Bräckvallen, det går att ta sig på ländgspår ända bort till Vemdalsskalet och Björnrike.

Storhognas alpina skidbackar ha natursnö, här behövs inte snökanoner, du åker skidor på natursnö i fjällsmiljö med storslagen milsvid utsikt över kalfjället och mot Klövsjö by i dalen bredvid. Här erbjuds varierad skidåkning och svårhetsgrad. Solliften kopplar samman Storhognas skidbackar med Klövsjöfjälls skidbackar, den går längs med Solsidans tomtområde. Klövsjös skidbackar erbjuder utmanande åkning med flera svarta backar, världscupen i slalom hölls här på 80-talet!

Centralt beläget i Storhogna ligger M-huset, det erbjuder restaurang, café och skidshop samt även inomhusaktiviteter som bowling, biljard och gym, allt för att förhöja din fjällvistelse.

I direkt anslutning till M-huset finns det en ny barnbacke samt rullband som är gratis för alla barn.

Storhognas prisbelönta högfjällshotell erbjuder förutom restaurang och logi även bad och spa.

Storhogna är så mycket mer än vinter, här har varje säsong sin charm. Barmarksäsongen innebär aktiviteter som förstklassiga vandringsleder i olika längder, kalfjället börjar där bebyggelsen tar slut. På fjället växer de flesta år lättillgängliga hjortron, myren börjar endast några få minuters promenad från parkeringen.

Detta gör Storhogna till en underbar plats för avkoppling och rekreation!
Storhogna är platsen för alla er som älskar naturen, hela året.

Kommunikation
Härjedalingen (www.harjedalingen.se) tar dig med buss från södra Sverige till Storhogna. Vill du hellre åka tåg kan du åka med inlandsbanan (www.inlandsbanan.se) som stannar i Röjan där en buss möter upp er och skjutsar till Storhogna.
Flyget kan du ta till Östersunds flygplats, avgångar varje dag till Stockholm.

Bor du nära M-huset så kan du låta bilen stå om du inte vill köra, fjällsemestern är inom räckhåll.

Närservice
Liftsystem som tar dig dit du vill inom Klövsjö och Storhognas alpinanläggningar. Snöpendeln kör er dessutom till Björnrike och Vemdalsskalets anläggningar. Storhognas fantastiska spårsystem erbjuder längdskidåkning i världsklass. M-huset och Högfjällshotellet står för underhållning och erbjuder högkvalitativ mat samt rekreation, spa och gym med mera.

Parkering
Bra parkeringsplatser, inget trassel!

Övrigt
Välkommen till fantastiska Storhogna!

Dokument (pdf)

Kök Materialspecifikation Ritningar Blåhakevägen 2 Ekonomisk Plan Vitvaruspecifikation Badrummsutrustning

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl