Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Smålandsgatan 2, Brogårda, Bjuv
Typ
Villa
KVM
166.0 kvm, biarea 29.0 kvm
Tomt
1 015 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Magnifikt 1-planshus på bästa läge med stora ytor, lättskött trädgård & garage!

Med såväl varsam som bestämd hand, har byggföretaget Perfekt Design AB låtit uppföra ett arkitektritat 1-planshus i ett av Bjuvs bästa villakvarter. Med ett stenkast från kommunikationer, grönska och skolor, kan vi nu erbjuda detta suveräna hus perfekt lämpat för familjen som vill flytta in till ett nyckelfärdigt drömhem. Husets unika formspråk i kombination med disponering har noggrant planerats efter dagens balans mellan funktionalitet och modernitet. Nu finns möjligheten att bli "Bjuvs-bo" i ett av kommunens absolut finaste hus, missa inte chansen!

Villan fördelar sina totalt 195 kvadratmeter på sex rum och kök med garage och förråd i anslutning. Vardagsrum, kök och matplats ligger öppet och erbjuder stora sociala ytor. Tre rymliga sovrum, varav ett master-bedroom med eget badrum och egen walk-in-closet, samt ett separerat allrum mellan sovrummen. Interiört präglas boendet av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av massiva träinslag och naturnära färger som går ton-i-ton. Grundtanken och själva signumet för huset är hög kvalité och tidlösa materialval i kombination med funktionalitet och modernitet.

Köket består av vita släta köksluckor, mattsvarta handtag, matchat med en snygg granitbänksskiva. Köket är fullutrustad med kyl, frys, industionshäll, micro, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Två helkaklade badrum med tidlösa materialval, duschhörna, kommod med underskåp , spegel, golvvärme och spotlights. Vidare finner man ett separat klädvårdsrum med gott om förvaringsskåp, tvättmaskin samt torktumlare. På golvet vilar en 3-stavs vitlaserat parkett och samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade.

I anslutning till huset finner man garage med förrådsdel. Huset är ombonat av fint trädäck från vardagsrum, två stenlagda uppfarter med plats för flera bilar, gräsmatta och tujahäckar. Trädgården är lättskött och har god potential för den som vill skapa en egen oas på sikt. Här bor man med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en naturskön atmosfär. I området finns lekplats, förskolor och skola 1-9 och goda kommunikationer med buss och tåg. Sammantaget en plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy