Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK
Adress
Öknavägen 197, Hällby, Eskilstuna
Typ
Radhus
KVM
110.0 kvm
Tomt
198 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Friköpt radhus beläget i attraktiva och barnvänliga Hällby

Friköpt radhus i mycket fint skick om 110 kvm, fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Samtliga sovrum samlade på övre plan. Bostaden håller en hög standard i form av material och renoveringar. Bostaden välkomnar med en charmig framsida där det finns en uteplats med plats för cafegrupp och grill. Väl inne möts du av en ljus och rymlig hall där klädkammare finns beläget. Intill hallen nås bostadens kök som är fullt utrustat. Här finns diskmaskin, spis, ugn, kyl och frys samt flertalet skåpsluckor som bidrar med gott om förvaring. Tvättstuga intill. Vidare på entréplan finns ett rejält vardagsrum där ena delen av vardagsrummet kan användas som matplats och andra för tv-mys. Matplatsen rymmer större bord och tv-delen rymmer större soffgrupp med tillhörande soffbord och mediamöbel. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med våtmatta på golvet. På övreplan finns bostadens tre sovrum i varierande storlekar och även ett badrum med kaklade väggar och våtmatta på golvet.

Belägen i barnvänliga Hällby/Gustavsborg i område med närhet till förskola och skola (F-6) och mycket bra busskommunikationer. Även nära till Folkesta samt shopping i Tuna Park med stort urval av butiker och restauranger.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Inbjudande hall med klinkergolv och ljusa väggar. Köket är intill hallen.
Klädkammare/förråd direkt till vänster. Fortsättning hall med garderober och trappa upp till övre plan. Laminatgolv.

I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med dusch och glasdörrar, wc, handfat i kommod, handdukstork, spegelskåp och högskåp.

Snyggt nyrenoverat kök till höger från hallen med vita släta luckor. Utdragsskåp med dämpningsfunktion. Gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Trivsam matplats i anslutning. Utrustad med häll, ugn, fläkt, rostfri kyl och frys samt diskmaskin. Parkettgolv och ljusa väggar. Spotlights i tak.

Tvättstuga nås via kök. Arbetsbänk i rostfritt utförande med ho. Utrustad med tvättmaskin samt fjärrvärmepanna. FTX-system för ventilation.

Generöst vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och utgång till altan och soldäck delvis under tak. Här finns även ett utekök.

ÖVRE PLAN

Samtliga rum nås från inre hall på övre plan. Plastmatta och ljusa väggar.

3 rymliga sovrum, varav ett med generös klädkammare i anslutning. Alla sovrummen har flertalet fönster som bidrar med gott om ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med , handfat i kommod, handdukstork, spegelskåp och wc

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 750 000

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

198 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt som angränsar till allmänning. Inramande tuijahäck.

Boarea

110 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Öknavägen 197

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Taxeringsår

2021

Värdeår

1984

Taxeringsvärde byggnad

1 101 000 SEK

Taxeringsvärde mark

501 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 602 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESKILSTUNA BRUDSLÖJAN 22

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1984

Typ av byggnad

1 1/2-plan

Typ av ventilation

Mekansik till- och frånluft med återvinning (FTX)

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber. Kabel-tv via föreningen

Uteplatsbeskrivning

Stenlagd uteplats vid entrén i bästa solläge och även altan på husets baksida under tak.

Övriga byggnader

Förråd vid entrén, uteplatsen samt en fristående bod som används som gäststuga.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garageplats i länga och parkeringsplatser i området

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Eskilstuna Brudslöjan Ga:1

Planer och bestämmelser

Gustavsborg,hagbyvägen,hagaholmsleden, Stadsplan (Beslutsdatum: 19790913)

Rättigheter last

Ledningsrätt: Befintliga fjärrvärmeledningar. ledningsrätten sträcker sig fram till husliv på respektive fastighet (lr1, se karta aktbilaga ka3). för ledningarna upplåtes ett 2 meter brett utrymme. - Fjärrvärme

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

1 500 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl