Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Rosenhillsvägen 23, Nyköping
Typ
Parhus
KVM
108.0 kvm
Avgift
4 709 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostad från 2018 om fyra rum och kök med mysig altan

Välkommen till Rosenhillsvägen 23 och denna ljusa fyra! En lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och mycket dagsljus. Tack vare att lägenheten endast haft en tidigare ägare håller den fortfarande praktiskt taget nyproduktionskvalitet. Utanför finns en mysig altan med kvällssol och en stor uppfart med plats för flera bilar där det finns möjlighet att montera laddbox. Bostaden ligger 150 meter från båtbryggan där det finns en möjlighet att hyra en plats.

I den trevliga hallen möts vi av hatthylla, goda avhängningsmöjligheter, bra förvaring och golvvärme. Sedan kommer vi in i ett modernt och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Vidare finns tre sovrum, två badrum och ett socialt och trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Det ena badrummet är fräscht och rymligt med toalett, dusch, kommod, golvvärme och plats för tvättmaskin och torktumlare. Det andra är lite mindre med dusch, toalett och kommod.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens mysiga altan med trätrall, kvällssol och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Allmän information

Pris

2 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

108 kvm

Gatuadress

Rosenhillsvägen 23

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

F02

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Hall

Den trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall hatthylla, goda avhängningsmöjligheter, bra förvaring och golvvärme.

Kök

Det moderna och stilrena köket har vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett socialt och trevligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor.

Sovrum 1

Stort sovrum med rymliga garderober och klädkammare. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2

Ett lite mindre sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3

Ett lite mindre sovrum med plats för säng. Detta rum med vitmålade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1

Fräscht och rymligt badrum med toalett, dusch, kommod, golvvärme och plats för tvättmaskin och torktumlare. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2

Detta lite mindre badrum har väggar i vitt kakel. Här finns dusch, toalett och kommod

Balkong 1

Mysig altan som nås från vardagsrummet. Här erbjuds trätrall, kvällssol och plats för matbord och stolar.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bo klok Arnö Allé

Organisationsnummer

769620-7823

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Inga planerade enligt uppgift från föreningen 2022-05-17.

Antal lägenheter

22

Byggnader

Byggår

2018

Ekonomi

Månadsavgift

4 709 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Föreningen har enats om en höjning á 10% gör 2023 vilket resulterar med en höjning med 475kr per månad. Har i skrivande stund ingen önskan eller behov av ytterligare höjningar för 2023 med reservation mot kommande budgetåret 24/25.

Andelstal

4,55

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 475 299 SEK

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

460 SEK/månad

Årlig elförbrukning

3 506 kWh/år

Hushållsel

826 SEK/månad

Försäkringskostnad

332 SEK/månad

Renhållning och vatten

642 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 260 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varje hus har sin egen uppfart med parkering.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Brf Bo Klok Arnö Allé 2020 Frågelista - bostadsrätt

Länkar

Film Prospekt
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl